Re: Now Playing

Home Forums Sekalaista Musiikki Now Playing Re: Now Playing

#53297
Inu-Mimi
Member

WhiteFlame – CANTARELLA
Sanoo että WhiteFlame mutta kaikki tiedämme että tämä on Kaiton ja Mikun biisi. Uskomattomia artisteja jotka kerrankin käyttävät Vocaloidia siihen mihin se alunperin tarkoitettiin – yksinäisille otak… säveltäjille joilla ei ole vokalistia. Mutta karvas kohtalo kohtaa, heidät muistetaan vain fanikannan keskuudessa tärkeästä kappaleesta, eikä kukaan levy-yhtiö nyt nappaa ketään jostain niconicosta. Ihana biisi kuitenkin. Samaa tasoa Black Rock Shooterin kanssa, parempikin, miksi tästä ei ole tullut suosittua? Kyyninen vastaus: tämän laulaa Kaito, ei Miku.
Ja VOCALOID-MADit inspiroivat minua aina aivan jumalattomasti. Miksen sitten katso tämän kaltaisia videoita ikuisen Pimeän metsän Sirkus – Ihmisuhri Alice – Wide Knowledge of the Late, Madness -loopin sijaan silloin kun oikeasti pitää piirtää jotain pukuilua piirustusketjuun? No. Friikkejä on kivempi piirtää.
Miksen kääntänyt Wide Knowledge of the Late, Madnessia? IT MAKES NO SENSE. Jos siinä vain ei olisi tuota pilkkua niin "myöhäinen hulluus" kuulostaisi vielä jotenkin tyylikkäältä, mutta kun ei niin ei.