Re: Omat sarjakuvanne

Home Forums Piirtäminen Omat sarjakuvanne Re: Omat sarjakuvanne

#40633
susihullu
Member

Piirrän tällä hetkellä vain yhtä pitkää sarjakuvaa…

Kalmankoira:
Juoni: Jack Fisher on hankkinut itselleen hylätyn asunnon Englannista erään kaupungin laitamilta, mutta talo ei suinkaan ole täysin asumaton vaan talossa majailee taloon kuolleen koiran sielu- Kalma. Jolla on pakonomainen tarve tuhota ja tappaa ihmisiä ja tämä haluaisikin levittää ulos maailmalle veri tekojaan, mutta aavekoira ei pääse talosta ulos pelkkänä sieluna vaan tarvitsee itselleen uuden kehon ja Jack saapuukin sinne kuin tilauksesta. Aavekoira ei kuitenkaan huoli mitään heikkoa kehoa itselleen vaan testaa Jackin taitoja ja kestävyyttä mitä julmemmilla tavoilla.
Lopulta aavekoira hyväksyy Jackin itselleen uudeksi kehokseen ja menee kärsineelle miehelle lupaamaan perättömiä, jättää tämän rauhaan jos Jack jättäisi hänet ja hänen talonsa rauhaan. Jack suostui tähän sinisilmäsenä, mutta sai pian huomata että aavekoiran sielu oli alkanut ottaa häntä valtaansa ja mies yrittää taistella Kalman julmaa tahtoa vastaan…

Piirtäminen: A4 kokoiselle valkoiselle paperille (kopio paperille). Luonnostelu tapahtuu normaalisti HB lyijykynällä, jonka jälkeen alan rajaamaan mustalla ohkasella tussilla ja myös muun paksuisilla. Tämän jälkeen väritän sivut musta valkoisilla ProMakereilla ja saatan myös käyttää mustaa puu väriä apuna. Lopuksi sitten saatan viimeistellä tieteokoneella sivun esim. vaikka joitakin tehosteita mitä ei käsin pysty tekemään.
Oma mielipide: Siis ensinäkin hyvin hidas tekoinen sarja ja saatan hyvällä tuurilla väkertää yhtä sivua päivän. Ja no nuo ensinmäiset sivut ovat hieman mitä ovat ihmis anatomialtaan, mutta kyllä tässä kehitytään jatkuvasti. Ja joskus olisi tarkoitus uusia nuo kamalimmat sivut.
Muuta: Kalmankoira on oikeastaan roolipeli hahmoni Kuroi nimisessä roolipelissä ja tämä sarjakuva kertookin oikeasti hänen menneisyydestään.
Ikäraja: K15 Sarjakuvan väkivaltaisuuden ja etenkin joidenkin hyvin pervomaisten kohtausten takia.

Tästä voi käydä lukemassa -> http://www.geocities.com/ropehahmotjonna/kalmakansi.html