Re: Omat sarjakuvanne

Home Forums Piirtäminen Omat sarjakuvanne Re: Omat sarjakuvanne

#48941
Sussa
Member

Pistämpä listan tähän online-sarjakuvistani, valitettavasti tällä hetkellä niitä ei pääse lukemaan remontin ajaksi, mutta eiköhän se ole aukeakseen tällä viikolla.

VARJOISSA VAELTAJA
Ensimmäinen koira/susi sarjakuva projektini ja tällä hetkellä menossa jopa kuudes versio. Sarjakuva kertoo tarinaa sarjakuvan nimen mukaisista hirviöistä. Pahat ajat alkavat, ja väkinäiset kysymykset piinaavat kaikkia. Mikään ei ole siltä miltä näyttää.

BLIND
Sarjakuvan tarina kertoo sokean naaraskoiran elämästä. Sanyie niminen päähenkilö ei tiedä miksi on sokeutunut, joten lähtee matkaan etsien vihjeitä, ja saa mukaansa pienen joukonkin mutta matkasta ei ole tulossa helppo. Taikuus hyppää vähitellen mukaan kehiin, hyvässä ja pahassakin mielessä. Sarjakuva on Fancyn suosituin sarjis!

TUNTEETON
Toinen ihmissarjakuvaprojektini. 14 vuotias poika nimeltään Teitur Williamson käy Unharoldin koulua. Koulussa hän pärjää erittäin huonosti, eikä tilannetta parenna kiusaajansa. Teitur kuluttaa murheensa murhaamalla Unharoldin alueella liikkuvia kulkukoiria. He elävät sekamielisen pojan mielestä paremmin, joten tuo panee ne kärsimään.

Saattaa sisältää tuntemattomia asioita, kopsattu suoraan nimittäin sivustoltani.