Re: Omat sarjakuvanne

Home Forums Piirtäminen Omat sarjakuvanne Re: Omat sarjakuvanne

#49007
Patrik
Member

Nokkospolku
Sarjakuva projektini lähti siitä kun haluan kokeilla ja harjoittaa sarjakuvapiirtäjä taitojani nyt kunnolla. Mutta koska ongelmana on etten osaa piirtää ihmisiä ja sivut töppäsivät jo kolmanteen. Päätin repiä sivut pois ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Nyt siis kirjoitan ensiksi juonen joka syntyy suunnittelemalla kavereiden kanssa ja itsekseni. Tämä kertoo lukio ikäisestä nuoresta naisen alusta jolla on vaikeuksia. Hänellä on ongelmia vaikka muille jakaa, hän on vasta muuttanut Sankarikadulle. Keminmaan lukiosta Keminlukioon siirtyminen ottaa Venlaa ( päähenkilöä ) aluksi pannuun. Alku ei suju hyvin, hän on nukkunut pommiin ja hänellä on kiire. Maanantai aamu tuntuu hänestä perjantai 13. päivältä.
Lyhyesti sanottuna: Nokkospolku kertoo nuoren naisen elämästä, siitä kun hän tapaa komistuksen nimeltä Teemu jonka kanssa alkaa seurustelemaan jonkin ajan kuluttua. Siitä miten hänen välinsä isään kylmenevät ja Venla joutuu muuttamaan mumminsa luokse Ajokseen asumaan ja hänen malliurastaan joka tulee lopulta esille.

"Meillä kaikilla on ongelmia elämässämme.
Silloin tuntuisi siltä että kulkisi nokkospolulla paljain jaloin.
Matka on tuskallinen ja raskas,
olipa se pitkä tai lyhyt.
"

Portal
Pääsarjis projektini joka on juonen kannalta kesken.
Tämä kertoo naisesta joka matkatessaan linja-autollaan Oulusta Rovaniemelle painaa pysäkkinappia ja, voi kyllä, päätyy toiseen ulottuvuuteen. Ja hän muuttuu koiraksi/sudeksi, mikä kummastuttaa häntä suuresti. Tämä sarjakuva perustuu draamaan, salakavaliin tappoihin ja tuon naisen yrityksistä päästä takaisin omaan maailmaansa takaisin ihmiseksi. Tilannetta ei helpota se että häntä pidetään monessa tarustossa jumalankaltaisena olentona, jolla on paljon maagisia voimia. Todellisuudessa tällä naisella ei ole minkään laisia erikoisuuksia kuin ettei hänellä ole kuin neljä polkuanturaa siinä missä muilla on viidestä kuuteen ja siivet.