Re: Omat sarjakuvanne

Home Forums Piirtäminen Omat sarjakuvanne Re: Omat sarjakuvanne

#49066
Varjostaja
Member

Kai minunkin on kerrottava uusimman sarjakuvani juoni. Sarjakuvani liittyy Suomeen johonkin luomaani pikku kaupunkiin Korpimänty jossain korvessa. Sama kaupunki joka oli edellisessä sarjakuvassani "Miekka", jonka juoni oli melkein samanlainen, mutta tein pari radikaalia muutosta: Päähenkilö on tyttö, joka oli edellisessäkin sarjakuvassa vähemmän tärkeässä roolissa. Edellisen sarjakuvan päähenkilö ei saa minkäänlaista osaa tässä.

Lumiliekki
Lumi Valurauta herää aivan normaalina kouluaamuna, mutta huomatessaan myöhästyvänsä hän päättää oikaista metsän läpi, jolloin hän pääsisi suoraan Korpimännyn ylä- ja ala-asteen takapihalle pelikentälle. Metsässä hän kuitenkin kompastuu japanilaiseen miekkaan, jonka kyljessä on liekkiä esittävä merkki. Hän jää hetkeksi ihailemaan miekkaa kunnes koulun kellot soivat. Lumi piilottaa miekan ennen koulun sisälle menoa ja saa myöhästymisestä rangaistuksen. Perjantaina koulun jälkeen lantaa lapioimaan.
Mutta ruokavälitunnilla Lumi löytää kaappinsa väkijoukon ympäröimänä, sillä kaappin ovi on potkittu hajalle ja sisältö levitetty käytävälle ja kaapin sisälle on kirjoitettu isoin kirjaimin: "Missä on liekki", jonka alle on piirretty sama merkki kuin mikä miekassa oli.
Päästyään rehtorin painostuksen alta koulu on jo loppu ja Lumi lähtee hakemaan miekkaansa, mutta sitten viittaan pukeutunut heppu yllättää hänet ja vaatii saada miekan itselleen. Miten käynee?

Sain tästä luonnosteltua eilen viimeisen sivun 39 sivusta ja nyt on vain enää viimeistely ja tussaus jäljellä.