Re: Omat sarjakuvanne

Home Forums Piirtäminen Omat sarjakuvanne Re: Omat sarjakuvanne

#50143
Kirppu11
Member

Sain Akai Sarun valmiiksi *hurraa* 210 sivua tuli lopulta, ja aloitin nyt uuden sarjan. Sarjalla ei ole vielä nimeä, joten nimiehdotuksia voi laittaa yksityisellä, tai tänne topicciin. Juonesta saa antaa paranteluehdotuksia yms.

Sarjakuvan päähenkilö, Tomoaki Yasumoto on 16 vuotias poika. Hän ei käy enää koulua, koska siellä häntä kiusataan, eikä häntä huomioida. Tomoakin opettaja soittaa hänelle joka päivä varmistaakseen, tuleeko hän jo kouluun. Hän on huolissaan Tomoakista ja tämän vanhemmista, sillä he olivat ennen niin kamalan huolestuneita hänestä. Myöhemmin Tomoakin opettaja saa kuulla, että Tomoaki on tappanut omat vanhempansa, jotta he eivät olisi kiinnittäneet häneen huomiota tai puhuneet hänestä opettajalle.
Tomoaki kirjoittaa paljon, ja hän on kirjoittanut oman elämänkerran, aina elämän alusta elämän loppuun asti, vaikkei ole vielä edes kuollut. Yhtenä päivänä hän lähettää elämänkertansa opettajalleen, joka lukee sen huolellisesti loppuun asti, kauhistuen puolikuoliaaksi lopusta; lopussa kirjan poika kuolee kauhistuttavalla tavalla.
Tomoakin opettaja hälyttää poliisit ja ryntää Tomoakin asunnolle, mutta liian myöhään. Tomoaki on jo tehnyt itsemurhan – samalla tavalla kuinka kirjassakin.