Re: Omat sarjakuvanne

Home Forums Piirtäminen Omat sarjakuvanne Re: Omat sarjakuvanne

#39221
Valkoinenhai
Member

Rohkaisen itseni kertomaan omista sarjakuvistani. Ja yritän tehdä sen lyhyesti. Mutta pitkä paasaus tästä kuitenkin tulee. 😀

YÄK! 1-10 (tähän mennessä valmistunut 6, 7 tekeillä)
Aloitettu joskus seiskaluokalla (mikä näkyy kyllä simppelissä juonessa ja hahmojen yksiuloitteisuudessa jne.).
Kertoo yksinkertaisimmillaan kolmesta pojasta, jotka joutuvat toiseen maailmaan. Siellä he joutuvat yhdessä tämän maan "prinsessan" kanssa taistelemaan maan hiljalleen nousevaa pahuutta vastaan (ihmemämmin tuomien voimien avulla, heh heh). Alter-ego-meininkiä siis. Juoni rakentuu hiljalleen kysymyksen päälle; mikä on pahisten motiivi?
Sisältää peruskouluikäiselle sopivaa toimintaa ja huumoria, hippunen romanssia.
A4 kokoinen jötikkä, lisäksi värillinen.
Teko hidasta ja tuskallista.

Miraa 1-3 (viimeinen osa tekeillä)
Aloitettu kolme ja puoli vuotta sitten.
Tarina kertoo Kagami Higurashista, joka joutuu kokaiinin käytön takia ongelmanuorten laitokseen. Erinäisten tapahtumien jälkeen hän ja 17 muuta nuorta karkaavat laitoksesta, ja joutuvat alkuperältään tuntemattoman järjestön käsiin, joka haluaa heidän auttavan hämärissä puuhissaan, löytämällä salaperäisen peilinpalasen. Tämän sarjan ydinkysymys on luultavasti; mikä on totuus?
Psykologiaa, angstausta, mystiikkaa, toimintaa ja draamaa on luvassa. Sekä hyytävä loppu.
A5 kokoinen. Mustavalkoinen, luku japanilaisittain. Teko edistyy tasaista tahtia.

Miraa: Version 2
Edellisen sarjakuvan eräänlainen toinen versio, filleri. Kutsukaa sitä vaikka OVAksi, jos haluatte. Yksinkertaisimmillaan se kertoo Miraasta sen, mikä jäi aiemmin kertomatta, sitä pohjustaen ja tehden siitä kiintoisamman. Hyvin raaka ja seksuaalinen sarjakuva. Toisinaan suorastaan psykopaattinen.
A5 kokoinen. Mustavalkoinen, luku japanilaisittain. Valmistuu hiljalleen…

Että näin.
Luonnollisesti tarinat ovat tuossa hyvin yksinkertaisen kuuloisia, mutta ne ovat kuitenkin täynnään juonenkäänteitä, sivuhahmoja ja herra ties mitä muuta.

Ja no, mitä nyt olen palautetta saanut, on yksinkertaistettuna seuraava: "Miten sä jaksat piirtää näitä!"
Noh, en tiedä. Se on intohimo. Tosiaan kaverit (ja perheenjäsenet myös) on ihan lääpällään näihin, ja jokainen pitää vähän eri sarjasta. Ja sitten saa kuulla sitä ainaista mäkätystä, etten ikinä piirrä sitä hänen "lempisarjaansa". Palautetta saapi antaa :33

EDIT: muokattu sarjakuvien tekonopeutta