Re: One Piece (spoiler)

Home Forums Manga Mangasarjat One Piece (spoiler) Re: One Piece (spoiler)

#52974
an&ri
Member

Lafitten pirunmarja systeemi oli kyllä yllätys, mutta nyt tiedetään miten se pääsi sinne merivoimien paikkaan. Aika kolee jätkä oikeastaan.
Meinaako se Blackbeard nyt mennä siis pieksämään Luffya vai…? Olen kyllä kauan aikaa halunnut nähdä joko
A) kun Luffy ownaa Blackbeardin täydellisesti, siis löytää häneltä heikkouden, ja taas näemme uuden variaation Enel-ilmeestä (no melkein).
tai
B) Kun Luffy ownataan täydellisesti, merivoimat saa sen kiinni ja koittavat saada sen vielä kertomaan miten se pääsi Impel Downiin. Viimeistään tuossa vaiheessa Dragonin pitäisi tulla pieksämään Maailmanhallitus.

AH, Ace mah da~~lin~g~~~~ Mahtaa sitäkin ärsyttää ja surettaa se, että Luffyn piti välttämättä mennä Impel Downiin, eikä edes ole päässyt sieltä pois. Voin kuvitella, millaista tulee olemaan jos Ace selviääkin hengissä tästä, ja pääsee juttelemaan Luffyn kanssa. Varmaan on ollut ihan hiton huolissaan Luffysta.

Minua kyllä ihmetyttää tämä Garpin välinpitämättömyys. Hitto, sen molemmat lapsenlapset ovat tuossa nyt kuolemassa melkein samana päivänä ja tyyppi vaan nauraa. No, ei nyt Luffy kyllä enää ole ihan kuolemassa mutta melkein.
Minä olisin halunnut nähdä enemmän Sengokun ilmeitä siitä kun se kuulee, että Luffy ei kuollutkaan Magellanin myrkkyyn, ja pääsi vielä karkaamaan sieltä kuutoskerroksesta.

Nii, ja yksi kohta minkä jostakin syystä haluaisin kovastikin nähdä; se, kun se Ivan antama adrenaliini loppuu Luffyltä. Siis vähänkö olisi muikeaa, jos se vaikka loppuisi silloin kun Luffy olisi siellä merivoimien päämajalla. Millaistakohan sekin olisi, tyyppihän on ollut siihen mennessä sellaiset kaksi vuorokautta nukkumatta, ja se parannus systeemi vei voimia rutkasti. Huaah.
Jotenkin minulla on sellainen aavistus, että Dragon jotenkin tulee paikalle just sitten kun Luffy ei enää jaksakaan tapella.

Täytyy kyllä sanoa, ettei muut miehistön jäsenet nyt kiinnosta juuri ollenkaan. Suurinpiirtein toivon, että ne vaan käytäisi nopeasti läpi, ja animuun saatais paljon fillereitä niiden seikkailuista.
Miksi ne muut kiinnostaisi, kun on näin paljon jänniä asioita tapahtumassa ihan tuolla Impel Downin puolella? Onhan se Sanjin tilanne ihan jännä, mutta minusta parhain tapa kuulla näistä muista olisi se, että sitten kun kaikki olkihatut ovat koolla, ne kävisivät läpi joitain näitä kokemuksiaan noissa paikoissa. Saisi nähdä Sanjin ilmeen siitä, että kun se itse joutui johonkin transu saarelle, ja Luffy pääsi saarelle missä on pelkkiä naisia.