Re: onko sinua kiusattu? koulussa / kotona vai missä?

Home Forums Sekalaista Muut Kiusaaminen Re: onko sinua kiusattu? koulussa / kotona vai missä?

#49202
Allen
Member

lin wrote:

mutta mitäs jos teiän kamuja kiusataan? jääksä tsiikkamaan kuinka kaveria vedetään turpaa ja mätkitään hengiltä että verta roiskuu? mä sanon että EI! teiän pitää suojella kanssa kavereita ja kuin itseään! aivain sama, jos sä joudut kiusatuksi ja kaverit katsoo ihmetelee "mitä sä oikeen teet?" huuda äkkiä apua jos se sattuu kamalasti! jos kukaan ei tuu käytä itsepuolustusta! ( se tepsii aina) mutta ei väkivaltaisesti tai muuten tulee enemmän turpaa ja köniin!

jotkut eivät pysty tekemään ITSEPUOLUSTUSTA! vaikka sääntö on laki! itsepuolusutus ei ole karate eikä judo, eikä ninja tetniika… vain SELAINEN JOKA SATTUU ENEMMÄN! 😈 tai mene open luo ja kertomaan että sua kiusataan ja haukkutaan, mutta muistakaa tämä, haukkuminen ei haava tee!^^

Tämä viesti osoittaa tydellisesti ihmiskunnan tekopyhyyden. Voin LUVATA että tosipaikan tullen sinäkin luikkisit vain hiljaa pakoon, niinkuin lähes kaikki ihmiset. Olen kuullut tuon saman virren niin monelta tuhannelta ihmiseltä jotka kuitenkin loppujen lopuksi häipyvät pelastaakseen oman nahkansa. Itseäni kiusattiin aktiivisesti n. vuoden siinä 3. luokan paikkeilla. Loppujen lopuksi opettajat eivätkä vanhemmat osannut tehdä mitään, joten lopetin sen itse. Kun joku haukkuu, haukun takaisin, kun joku lyö lyön takaisin. Ainakin opin pitämään turpani kiinni silloin kun tarvitaan.