Re: opettajt ovat väkivaltaisia

Home Forums Sekalaista Muut Väkivaltaiset opettajat? Re: opettajt ovat väkivaltaisia

#51690
Satou
Member

Oi keskustelua opettajista 8D

Tietysti ja tottakai pitää jollekkin käydä sanomassa jos opettaja lyö yms yms. Sehän on vastoin lakiakin, kuten on jo sanottu. No.. tuota saa poistaa väkivaltaisesti luokasta varmaan jokaisen sijaisen lempilause..en tiedä…Uhkailu… millaista uhkailua tässä nyt meinataan?

Meidän musiikin opettaja antoi luokallemme mahtavan ensivaikutelman kun ensimmäisellä tunnillamme otti erästä poikaa rinnuksista kun tämä ei suostunut olemaan hiljaa ja raahasi ulos luokasta käytävälle, nosti seinälle ja alkoi huutamaan päin naama kaikkea että ekkö sää ny ymmärrä olla hiljaa kun sanotaan jne… En tiedä mitä asialle tehtiin vai tehtiinkö mitään mutta vielä se tuolla opettaa. Mutta nyt näin neljänvuoden hänen opetuksessaan olleena voin sanoa että hän on maailman rennoin opettaja ja juuri sellainen jonka jalanjäljissä voisi vaikka kasvaa kukkia jos semmoinen olisi mahdollista.
Ala asteella oli semmoinen kiva sijainen josta tehtiin runokin
(tyypin nimi), sinä senkin pervo
mikset voisi olla vaikka Jari Tervo
et ole yhtään niinkuin Häkkisen Mika
vaan ennemminkin niinkuin ahdisteleva sika
….jne jne
toi johtui muiden tapausten muassa siitä että yhdellä luokkalaisellani *tyttö* oli liputtanut pesulappu ulos housuista ja tämä oli käynyt työntämässä sen takaisin housuihin D: + muita tapauksia.