Re: Paras mangahahmo kautta aikojen???

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Paras mangahahmo kautta aikojen??? Re: Paras mangahahmo kautta aikojen???

#47530
Cafekko_96
Member

Hui! Onpa vaikea valita…. Maailmasta löytyy niin paljon erilaisia mangoja, mutta listaan pari suosikkia.

* Sasuke Uchiha. En kuulu kylläkään näihin Saske ihquttajiin, mutta tykästyin Saskeen, jotenkin… Mph…. Vaikeeta selitää. Joka tapauksessa Sasuke on kuulunut aina suosikkeihin.

* Ryuk. Uih.. Ryuk… Ihuna, jotenkin mielestäni hauska, ja ehkä hieman hellyyttävä. En tiiä miksi hellyyttävä, mutta kun niin vain on.

* Yuki Sooma. Urumista nappasin kerran Yuki pehmon mukaani ja siitä se kai sitten lähti. Siitä asti olen tyksinyt Yukista. Muutenkin olen kiinalaiselta horoskoopilta rotta <—- Yukihan on rotta, toisin sanoen. Joku tässä hahmossa vetää minua puoleensa.

* Hareta. Pokémonista. Olen aina tykännyt Pokémonista ja tarttu mangana fantsusta mukaan. Tykään Haretan erikoisista tavoista, että kaikkea on maistettava. Omituinen, niinkuin minäkin. Haretaan on jotenkin vaan helppo samaistua.

Tuossa ei ollut kylläkään kaikki, mutta ainakin osa. Enkä jaksa perusteluja aina kirjoittaa, sillä olen huono niissä. Joten kirjoitin lyhyet perustelut tähän.