Re: Paras Naruto Hahmot

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Suosikki Naruto hahmot Re: Paras Naruto Hahmot

#46354
räsynukke
Member

Deidara. Kun tämä hahmo osui tielleni ensimmäistä kertaa, en välittänyt tyypistä paljoakaan. Juuri ennen hahmon kuolemaa, eli taistelussa Sasukea vastaan koin sitten selaisen "Waau :’O" ilmiön, ja ihastuin hahmoon täysin. Fanficcejä Deidarasta on tullut luettua aikas paljon, joten varmaan nekin osaltaan selittävät sitä, että olen kiintynyt hahmoon niin kovasti. Pidän Dein luonteesta, sellainen joka uskoo käsityksiinsä täysillä ("Art is a bang, un!"), ja vetää ne sitten överiksi. Un-pääte lauseissa tekee hahmosta jotenkin söpön, ja pidän Deidaran piirtämisestä ihan älyttömästi -tämän huomaa hyvin matikan vihostani.

Itachi. Umm.. Jotenkin se kun Itachi ilmestyy ensimmäisen kerran kunnolla Narutossa, siis se 16. pokkarin kuva luvun 141 alussa herätti minussa valtavan mielenkiinnon hahmoa kohtaan. Kiinnyn usein mangoissa isoveljiin, ja Itachi ei ole poikkeus. Aluksi hahmossa viehätti vahvuus ja menneisyys, ja sitten kun sain tietää, minkä takia hän tappoi klaaninsa, suorastaan rakastuin hahmoon. Lisäksi olen hulluna mustahiuksisiin hahmoihin.

Sasuke. Tosiaan, Sasuke. Ennen kuin tutustuin Narutoon, kuulin paljon kommentteja tyyliin "Sasuke on just sellanen wnb cool poika jota kaikki 10vee tytöt ikuttaa, tosi ärsyttävä jätkä." Näin ollen odotukseni hahmosta eivät olleet kovin korkealla. No, minua saa ihan vapaasti haukkua Sasuke-ihkuttajaksi tai miksi vaan, mutta kun aloin lukea Narutoa Sasuke romutti kaikki ennakko käsitykseni. En pidä siitä Sasukesta jota ihkutetaan, vaan siitä… äh, unohtakaa, en osaa selittää… Joka tapauksessa, onhan tämä hahmo ärsyttävä haukkuessaan Narutoa ja ollessaan niin paras, mutta jokin Sasukessa vetää minua puoleensa. Enkä nyt puhu vain niistä mustista hiuksista.

Joo, elikkäs siinä kolme lemppariani, muita onkin hankalampi listata. Näitä muita hyviä ovat joka tapauksessa (eivätkä nämä sitten ole missään järjestyksessä!) Kakashi (vahva tyyppi, joka on oppinut virheistänsä ja tekee kaikkensa suojellakseen tovereitaan), Rock Lee (saavuttanut tasonsa kovalla työllä, päiväni piristys), Sasori (omistautunut taiteellensa), Hinata (lempeä, nätti tyttö, omalla tavallansa vahva), Shikamaru (nero, käyttää mielenkiintoista tekniikkaa, rento) ja ehkä myös Hidan (hauska pikku jashinistini^^). Okei, Hidanin perustelut sukkaavat, mutta yritin parhaani >.<