Re: Pukeutumistyylinne

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Pukeutumistyylinne Re: Pukeutumistyylinne

#43696
Spingu
Member

Aah, ihana ketju. ^^

Siis oma tyylini… En luokittelisi itseäni mihinkään erityiseen tyyliin, pikemminkin sellainen tavis tyyli – vaatteita tosin löytyy laidasta laitaan! En pidä hameita paljoakaan. Itselläni on tällähetkellä vain yksi ainut, musta röyhelö hame, joka on liian pitkä ja ei mitenkään kovin tyylikäs. (Siksi en pidä sitä ikinä). Siitä voisi saada tuunamalla ihan kelvon, käytettävän hameen, mutta en sitä ole jaksanut ruveta työstämään – hameet kun eivät kuitenkaan ole sitä ihan minun tyyliäni.

Housuja taas käytän, käytän, käytänkäytänkäytän! Olen erityisesti ihastunut ihan perus farkkuihin, joskus niistä saattaa bongata jotain pientä omaperäistä lisää. (Paikka, hakaneula, tahallaan revitty vähän räsöiksi niin että punaiset sukkikset näkyy). Joskus minulla on ihan perus mustat löysät housut, jotka ovat kovassa käytössä vapaa-ajalla. Keväisin pidän mielelläni vihreitä legginssejä + polveen asti ulottuvia, valkoisia farkkuja. Kesällä saattaa olla jotkut polveen asti ulottuvat, räikeät shortsit…

Pidän varsin värikkäitä paitoja. Totta kai sieltä muutama mustakin löytyy. Paidoissani on usein jotain pientä kuvaa tai muuta härpäkettä. Esimerkiksi nyt pidän pinkkiä paitaa, jossa on mustalla pupun (realistisen näköisen) kuva ja sen yläpuolella lukee "kultaisella", kiiltävällä tekstillä HUG ME! Paitani ovat yleensä lyhythihaisia. Jos minulla on päällä musta pitkähihainen, saatan laittaa sen päälle oikein räikeän lyhythihaisen. Paitani ovat yleensä löysiä.

Pidän yleensäkkin hupparia (auki, niin että T-paita näkyy). Joskus minulta bongaa myöskin neuleen. Tunikoita minulla on paljon, ja niidenkin päällä pidän hupparia. Lemppari hupparini ovat musta pinkeillä pääkalloilla, harmaa vaaleanpuna ruutuinen sekä musta punaruutuinen. <3^^ Lisääkin toki on.

Hiuksia pidän melko usein kahdella löysällä ponnarilla ja laitan silloin päähän joko pannan tai ison kultaisen pinnin. Kun minulla on hiukset auki, pidän pantaa. Vapaa ajalla on myöskin kovassa käytössä yksinkertainen ponnari.

EN MEIKKAA.