Re: Pukeutumistyylinne

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Pukeutumistyylinne Re: Pukeutumistyylinne

#42658
Valkoinenhai
Member

En menisi ainakaan vielä luokittelemaan itseäni mihinkään tyylilajiin, mutta ulkopuolinen saattaisi aika piankin kutsua minua "Vaaleanpunaiseksi emo-ernu-lolitaksi"
Vuosi sitten kiinnostuin tosiaan sweet-lolita tyylistä, ja olen hiljalleen muuttanut tyyliäni söpömpään ja tyttömäisempään suuntaan (kun ennen olin tyyliltäni yksinkertaisesti tylsä).
Mikään sweettari en kuitenkaan ole, enkä myöskään halua olla (liian elitisti-hommaa minulle, lisäksi kallista, ja huomiota herättävää).
Mitä siis konkreettisesti vaatteista, pukeudun enimmäkseen kauluspaitoihin, vaaleanpunaisiin huppareihin ja paitoihin, sonnustaudun pinneihin, rusetteihin ja muihin härpäkkeisiin. Kesällä hame on kovassa käytössä, talvella pitää tyytyä housuihin. Kengät on peruskamaa, korkkareilla kun hädintuskin osaan kävellä.
Uuden ompelukoneen myötä olisin kiinnostunut tekemään itselleni "kaksi kerroksisen" hameen, syksyksi jonkinlaisen päällystakin ja talveksi vyötäröstä levenevän takin (mitä voisi hameiden kanssa käyttää). Jos vain saisi kangasta ^ ^”
Se on kyllä tosi sääli, ettei täältä Suomesta kunnolla löydy mitään sweettarityylistä söpöstely vaatetta, kun taas Mortician ja BackStreetin kaltaisista kaupoista gothic/punk/casual lolitat saavat helposti vaatteita.
Vai tietääkö joku söspöstely putiikin jossain? :3