Re: Pukeutumistyylinne

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Pukeutumistyylinne Re: Pukeutumistyylinne

#48438
Minorea
Member

Ei nyt ihan mihinkään viralliseen kastiin mene ainakaan minun pukeutuminen, vivahteita on niin hevareista, gooteista, lolitoista, rokkareista, punkkareista kuin ihan japanilaisesta katumuodistakin. Kunhan vaatteet tuntuu kivalta päällä niin kaikki on hyvin (:

Eli aika paljon vaihtuu jopa mielialan mukaan miten pukeudun. Että päivästä toiseen, voi olla täysmustissa, synkissä lepakkohihoissa mutta voi olla seuraavana päivänä vaaleaa, revittyä paitaa ja paljon vetoketjuja. Tämän päivän pukeutuminen on sitten vähän asiallisempaa kun olen töissä.

Meikkiä käytän suht paljon, eli pohjustan ihan meikkivoiteella, laitan puuterin, poskipunan, kulmat, kajalia ja ripset. Ja meikkaan aina itselleni ns. ”kissansilmät” eli tuollaisen kiekuran silmäkulmaan.

Eli vasemmanpuoleisena yleensä se, mitä meikkaan jokapäiväisesti, oikea nyt sellainen mitä satuin meikkaamaan amiksen ykkös….kakkosen (herrajesta ykkösellä vielä autoa ajeta) kevätjuhlaan.
Luomiväriä sitten tulee käytettyä vain juhlissa, mutta valkeaa joskus ihan huvin vuoksi. Tuo katseeseen ”syvyyttä ja salaperäisyyttä.”

Hiukset sitten on miten on, käytän todella paljon kirkkaita sävyjä. Minulla on ollut:
– Blondit, eri sävyjä, ihan platinasta kullankeltaiseen
– Oranssit / oranssihtavat
– Kirkkaan punaiset
– Tumman punaiset
– Tumman violetit
– Mustat (vahinko, ylläoleva muuttui mustaksi, kampaamossa vielä oli tehty)
– Kirkkaan violetit
– Pinkit, tämän hetken väri. Itse asiassa mustapinkit, puoliksi ja puoliksi. Mustaa nyt ehkä 56% päässä, loput 44% pinkkiä.

Ja nyt leikkasin vielä veljen häihin otsahiukset, tuollaiset revityt jotka peittävät kulmakarvat ja on kaareva, reunoilta pidemmät. Jäi vielä sellaiset kivat pidemmät hännät molemmille puolille.

Yleensä minulla on aina verkkohanskat kädessä, jollei ole paitaa, jossa on peukalonreiät valmiina. Myös sormukset on melkein aina sormessa, nykyään uskallan olla ilman (eli löytyy 9 sormusta)

Pitäskö tätä sitten kutsua Minoreatylyliksi?