Re: Pukeutumistyylinne

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Pukeutumistyylinne Re: Pukeutumistyylinne

#50615
Raisuki
Member

Jaa että pukeutumista? Joudun ihan miettimään.
Minulla on mielenkiintoinen tapa yhdistää punk/rap/decora yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi. (Hui, kuulostaa varmaankin melkoisen pelottavalta) Lolitaan en ole sormellani koskenutkaan, vaikka toisaalta se minua kiinnostaakin. Vaatetuksen sotkee usein aavistuksellinen ylisuuruus, myös neonvärit mustaan tehostettuna, skeittikenkien kanssa, on minulle aivan arkipäivää. Vaatekaapin pääväri tällä hetkellä on ah niin ihana~ sininen. Tehosteena kuitenkin mustaa, valkoista, punaista, pinkkiä, keltaista … ynnä muuta sälää.

Aikoinani kartoin hameita (lyhyitä, sekä pitkiä) aivan henkeen ja vereen, mutta nyt olen aivan koukuttunut sellaisiin lyhyisiin koulupuku-tyyppisiin hameisiin joita Japanissa näkee. (Kyllä, "seefuku" on aika yleinen minul koulussa) Hiuspukeutujaksi minua ei voi sanoa, joten jätän sen osa-alueen suosiolla väliin. Äiti ei henkilökohtaisesti paheksu (ainakaan suuresti) pukeutumistyyliäni. Jotkut luokan pojat nyt heittävät läppää että olen niin "japani japani" kuin olla ja voi, vaikka en suurestikaan poikkea punkkareista. Krhm.
Kerrospukeudun myös melko paljon, tunnustan. Joskus ollut 8 paitaa päällekäin, mutta en mie ole paistunut. Että selviän ihan suhteellisen hyvin kun on valmiiks niin alhanen ruumiinlämpö. Erityinen rakkaus on lippikset ja villasukat. Jokin niissä vain iskee. (Sääli vain ettei omat taidot riitä villasukkien tekemiseen. Joskus tuli kaks saman käden LAPASTA tehtyä niin jätin kutomisen suosiolla muille.) Kaikki käsitilpehöörit, monet bling-bling korut kaulassa ja polvisukat on kanssa sellanen, mistä en luovu kirveelläkään. Decora näkyy ehkä eniten siinä, että pink on pop ;"D