Re: Pukeutumistyylinne

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Pukeutumistyylinne Re: Pukeutumistyylinne

#50674
Petbat-sama
Participant

Omaa pukeutumistyyliäni on aika vaikea määritellä. Se vaihtelee… Värimaalimana toimii musta/punainen/harmaa/valkoinen, mutta punasta näkee harvemmin ja mustaa ja valkoista taasen usein. Raidathan on vaatteissani keskeinen asia, housuista löytyy, paidasta, sukista, käsineistä jne.
Ns. genreihin voisin itseni laittaa gothic/rock/punk/j-rock/heavymetal/emo ja noiden yhdistelmiin. Ja nuo siis vaihtelee päivänalun mielentilan mukaan. (Khehe, joskus löytyy vähän jtn rokkarihippi tyyliäkin. XD)

Vaatteiden tuunailu on _todella_ kivaa ja omille vaatteillehan sellaisia teen. Yleensä kohteeksi joutuu vanhat paidat ja housut ja lisäyksinä toimii pitsi, silkkinauhat ja korsettinyöritykset ja helpot mallileikkaukset (hihat pois yms.). Päivittäisiä tuunauksia on hakaneulat ja ketjut.

Joskus oma tyylini hakee sellaista viktoriaanista tunnelmaa ja sitä luo useimmiten kauluspaidat+liivit+hame ja asusteeseen kuuluvat kamppeet; pitsikäsineet, käsineet, huivit jne. Suunnitelmissa olisi loppuvuoden puolella tilata mahdollisilla rahoilla gothiclolita mekko ja silinteri/pikkusilinteri.

Nettikaupat on yleisiä kulutuskohteitani ja suurimmaksi osaksi tavaraa tilataan Backstreetiltä ja EMPltä, molemmat oivallisia kauppoja. Muut vaatteet tulee sitten Seppälästä ja H&Mltä.

Thanks for your time, though I don’t think you needed to know… ~ x)