Re: Pukeutumistyylinne

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Pukeutumistyylinne Re: Pukeutumistyylinne

#42315
mimeko
Participant

Kiva keskustelu.

Olisi muuten ihan mukavaa että etenkin jos pukeutumistyylinne on jotenkin tavisvaatteista poikkeavaa, niin kertoisitte myös esimerkkejä erilaisista asukokonaisuuksistanne. Voisi olla mielenkiintoista.

Itse en ole koskaan oikein osannut luokitella itseäni pukeutumisen tai muunkaan perusteella. Kenties olen sitten tyylliltäni lähinnä "tavis". Vivahteita näkyy kyllä useista eri tyyleistä, gootista hevariin ja jopa lolitaan, mutta pukeudun ihan vain fiilisten mukaan omaa silmää miellyttävästi, eikä minua kiinnostaisikaan pysyä puhtaasti yhden tietyn tyylin rajojen sisäpuolella. Lähinnä pyrin luomaan hyvin toimivia tyylikkäitä asukokonaisuuksia ja käyttämään mahdollisimman paljon minulle hyvin istuvia, mielellään jonkinverran elegantteja vaatteita. Suurin osa vaatteistani on mustia, mutta sen lisäksi pidän monista maanläheisistä ja murretuista väreistä ("metsänvihreä", savunsininen, tummansiniset, ruskeat, joskus jopa tietyt roosan sävyt).

Enemmistö housuistani on siis ihan perus mustia farkkuja ja vastaavia sekä muutamat suorat housut, ja hameita löytyy vähän joka lähtöön. Muutamia erilaisia minihameita, kolme eripituista vekkihametta, pari mustaa polvipituista/täyspitkää hametta joista yksi aika lolihtava, ja erityisesti talvikäyttöön lähes nilkkaan yltävä tummansininen villakangashame. Kaikki korkeavyötäröisiä. Yläosaksi sitten käykin melkein mikä hyvänsä niin kauan kun se on tyylikäs ja jonkin mallinen (=ei muodikkaita muodottomia riepuja).

Kenkiä on muutamat, tällä hetkellä vakituisesti käytössä taitaa on kahdet erilaiset korolliset nilkkurit, kahdet eri platform bootsit, sekä kolmet varrettoman kengät, osa tasapohjaisia, osassa enemmänkin korkoa. Asusteiden puolelta pidän yksinkertaisista hopeakoruista, milloin minkäkinlaisista kaulahuiveista ja hatuista, sekä pitsi- ja nahkahansikkaista. Aika basic roinaa siis.