Re: Rave

Home Forums Manga Mangasarjat Rave Re: Rave

#41932
Tousuto
Member

Ostin Raven ensimmäisen osan, kun tämä sarja ilmestyi suomeksi. Huomasin tämän tutun, moneen kertaan mainitun OP:mäisyyden, mutten antanut sen oikeastaan häiritä, ajattelin vain, että kai nyt jotkin sarjat väkisinkin muistuttavat toisiaan.

Ensimmäisten osien peruteella on tietenkin hankala sanoa, millainen sarja on ja niin näin, mutta nyt 16 osan jälkeen saa muodostettua jonkinlaisen mielipiteen. Ravessa tökkii väliajoin mm. juoni, hahmot, piirostyyli ja repliikit, mutta löytyy siitä kuitenkin ihan hyviäkin asioita, ei nyt sentään vain huonoja puolia. Nauran sarjalle usein, joko myötähäpeästä tai ilman, ja kyllä lukiessa saa nauttia, edes jonkin verran jonkinlaisesta viihteestä. Vanhempien osien vertailua uusiin kannattaa tehdä, sillä eroja huomaa helposti.

Rave ei yllä One Piecen tasolle, mutta ei sitä tarvitse edes verrata tähän sarjaan. Sanoisin myös, että vaikka Rave ei olekaan näitä mangan helmiä, niin ok-sarjana se lönkyttelee mukavasti. Mietin kuitenkin melko usein, onko tämä sarja sentää ostamisen arvoinen, kirjatot ovat kuitenkin olemassa.