Re: Rave

Home Forums Manga Mangasarjat Rave Re: Rave

#43936
mimeko
Participant

Kamikaze: eihän täällä kukaan mielipidettäsi ole kieltämässä, vaan nimenomaan pyytämässä sinua perustelemaan sen koska niin voi edellyttää joltakulta joka noin runsaasti levittelee kyseistä mielipidettään, eikös? Ja en tätäkään tarkoita pahalla, mutta ottaen huomioon kuinka monia satoja sarjoja on käännetty englanniksikin, eikä sinusta muka ole yhtään naurettavaa että yleistät mielipiteesi koskemaan kaikkia näitä vain kahden sarjan otoksen perusteella?

Ei toki tarvi alkaa kiroilemaan ja valittamaan muille kun pyydetään tarkennusta mielipiteeseesi, kannattaa pitää mielessä että olet foorumilla ja sen sääntöjä tulee noudattaa – jopa silloin, kun olet ilmaissut itsesi niin huonosti että tarkennusta tarvitaan, tai siolloin kun joku puuttuu sanomiisisi. Keskusteluhan on vain mielenkiintoisempaa mikäli ihmisillä on esittää erilaisia argumentteja ja perusteluja ; ) Jos voin vielä sanoa ilman että suututat sinut, niin onko mitenkään mahdollista että vähentäisit hymiöiden käyttöjä? ovathan ne sallittavia ja suotavia, mutta häiritsevät olennaiseen keskittymistä kun niitä on noin paljon ja syövät pahasti viestin jo ennestäänkin heikkoa uskottavuutta.

pahoittelen offia, tuntui vaan että parempi saada sanottua. Sitten Ravesta.

BaKa-san wrote:

…Sitä, että se olisi jotenkin kauheasti samanlainen OP kanssa, en oikein ymmärrä. Tai siis, jos Rave olisi julkaistu ennen OPtä, olisitte kaikki täälllä nyt valittamassa kuinka OP matkii Ravea. Täällä on vaan niin paljon vannoutuneita OP faneja…

Pakko puuttua tähän. Mikä pointtisi oikein oli? Sarjat ovat niin samanlaisia – kuin hiukan muunneltuja kopioita toisistaan – että niitä on aivan oikeutettua verrata. Ja koska One piece tuli ensin ja Rave sen jälkeen, niin tietysti sitä pidetään sinä "kopiona". Eihän viestissäsi ole päätä eikä häntää: painotat vain itsekin sitä, miten samankaltaisia sarjat ovat ja luonnollisesti alkuperäinen(eli ensin ilmestynty) on aina se alkuperäinen, originaali, ja sitä seuraavat ovat vain "kopioita" :’D äly hoi.
Veikkaan kyllä, että vaikka Rave olisi tullut ensin, pitäisin enemmän One piecestä: se on yksinkertaisesti minusta parempi, perustelut kirjoitin muistaakseni jo ensimmäiselle sivulle. Silloin vain arvostukseni OP:ta kohtaan laskisi hieman, sillä pitäisin sitä rutkasti paranneltuna versiona Ravesta.

BaKa-san wrote:

…Itsekin olin sellainen, mutta lopetin lukemisen kesken, koska OP on liian pitkä ja toistaa itseään…

Tähänkin pakko puuttua ; ) Yksi asia joka minuun iski OP:ssa oli se, että shounen mättöjen mittakaavalla se minusta nimenomaan EI toista itseään, vaan pitää mielenkiintoa yllä, yllättää aina positiivisesti, keksii aina uutta ja esittelee jatkuvasti toinen toistaan kekseliäämpiä hahmoja. Samaa en voi sanoa Ravesta, mutta enpä ole sitä montaa pokkaria lukenutkaan, myötähäpeä on liian suuri tekijää kohtaan.

Erityisesti jälkimmäinen tosin on silkka mielipidekysymys, eikä tarkoitukseni ole kumota muiden kommentteja aiheesta vaan simppelisti esittää omani niitä vastaan, saadaanpahan vähän eri näkökulmia.