Re: Rave

Home Forums Manga Mangasarjat Rave Re: Rave

#39427
Sun Summer
Member

mimeko wrote:

Kirjoitan tänne, koska boikotoin samasta aiheesta olevia topicceja joiden aloittaja ei vaan viitsinyt katsoa onko aiheesta jo keskustelua… selvä lause tuli.

Suoraan sanottuna en pidä Ravesta. Se on kuin kymmeniä kertoja kuivempi versio One Piecestä – kaikinpuolin! piirostyyli on mielestäni huonompi, tarinankerronta tökkivämpääm hahmot huonompia, pirunmarjat korvaavat jutut (en enää edes muista mitä ne oli…) ei ole yhtä hauskoja – LÄHESKÄÄN, alussakin se sisko on vaan että saataisin naishahmokin, huumori on niin kamalaa etten pysty edes lukemaan ilman hervotonta myötähäpeää tekijää kohtaan! mistä lie johtuu, mutta kuuluu niihin sarjoihin joihin en enää koske pitkän tikun päässä olevalla katanallakaan…

pahoittelen.

Olen kuullut paljon negatiivista palautetta mangasta. Ehkä se ei vain iske jokaiseen ja itsekkin ostan sen useinmiten divarin puolelta. Ja on täytsin totta ettei se ylitä One Pieceä, tai muita lempisarjojani. Mutta on se ainakin parempi kuin FMA tai Dragonball. Siinä on kaksi sarjaa, jonka suosiota en voi ymmärtää, mutta kaikillahan on oma makunsa. : )