Re: Reborn!

Home Forums Manga Mangasarjat Reborn! Re: Reborn!

#48913
Pettupottu
Member

*Tuoretta lihaa heitetään kentälle.*

Juu, lukenu kaiken mitä on ilmestyny, animee rändömisti sieltä täältä, riippuen ihan vaan jostain tietystä tappeluista jotka halusin kattoo. Tai halusin kuunnella seiyuuta. 😛

Mut joo, Mukuro on ihan kiva, Hibari on nyt sellanen Hibari, ja Tsuna on ny sellanen… uke… xD :spoiler: Mut toivon mukaan se on kasvanu siin kymmenes vuodessa, että se sen box-eläin ihan oikeeesti sopis sille. Miettikää sitä. ^^;; Moottoripyörät = love. Hyvässä lykyssä Ryohei ei ikinä opi jarruttamaan. :spoiler end:

Ne seiyuut on kyl aika osuvia, Lambon teki erityisen hyvää työtä tehdessä siitä ärsyttävää. Mukuron ja Bephegorin naurut on epic win.

Irie on ihan kiva hahmo, Byakuran of course samoin, tekee vaan mieli motata sitä joka 15. minuutti. : D Kun ruvettiin pohtimaan niitä Byakun ”voimia” ei tullu mieleen kui yks:

Vaahtokarkit. Nillä on PAKKO olla jotain tekemistä asian kanssa…

No juu, future-arc vois loppuu pikapuoliin, dramaattisinta ois jos: :spoiler: ne joutus lähtee kesken niiden ’oikeiden’ funeral wrathien tappeluiden kesken, jä jättää osan porukoist tappelee. Tulis kiva shokki-ylläri. >: D :spoiler end: