Re: Sangatsu-miitti

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Sangatsu-miitti Re: Sangatsu-miitti

#52973
räsynukke
Member

Peräänkuuluttaisin tässä vaan sitä, mistä jo aiemminkin puhuttiin, eli aloitusviestiin voisi kirjata ylös näitä miitin tietoja. Osallistujia, jo päätettyjä asioita miitistä ym… Mimekohan listasi jo asioita sivulla 13, mutta aloitusviestistä uudet kiinnostuneet löytäisivät ne huomattavasti helpommin.

Miittiin on siis tulossa: Mimeko, Osaka, Cafekko_96, Gaara no jutsu, *_Hakun_*, Milja92, The Vegito, Allen, Satou, Roguer, Kirppu11, Hese-chan, Ringo_96, Jaylie, Engaru, Amppu, Hant, räsynukke, Akito, *Gaara*, Tiger Claw, Efsumi, Raisuki, BaKa-san, Kiki, Minorea, Gandalf94, Seyra, Neko 5, Ni-chan, Tiituli83, Sarutobi_Sasuke, Chiyoko, Dren ja tutti-nalle.
Otin tuohon nyt kaikki jotka ovat sanoneet tulevansa edes ehkä. Pahoittelen jos joku puuttuu tai jos on joku ylimääräinen nimi…

Että jos näitä näitä juttuja siihen aloitusviestiin saisi, niin selkeyttäisi kyllä hommaa jonkin verran.

Ruokailun suhteen kannatan lämpimästi piknikkiä. Jos ei halua syödä, niin ei tuo eväitä, ja jos joku on innokas niin voi tuoda myös jaettavaksi. Piknikin avulla ei tarvitsisi kenenkään myös nirsoilla. Eikä ainakaan allekirjoittanutta innosta ajatus mennä tukkimaan jo ennestään täyttä ravintolaa.

Piirustuskilpailun säännöt kuulostavat erittäin hyviltä. Aihetta en ala ehdottelemaan, ellei jotain odottamatonta neronleimausta tule. Tähän mennessä ehdotetuista aiheista pidin eniten Tiitulin ehdotuksesta, ilo tosin olisi mielestäni parempi tunne.