Re: Sangatsu-miitti

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Sangatsu-miitti Re: Sangatsu-miitti

#48774
mimeko
Participant

Monninen(ja muut joilla ei ole hajuakaan):
Kyseessä on nimen mukaisesti sangatsumangan foorumilaisten miitti, joka on tarkoitus pitää tämän vuoden, eli vuoden 2009 animeconissa. Päivää ja tarkempi ajankohta miitille sovitaan vasta myöhemmin kun mm. animeconin ohjelmakartta julkistetaan. Miitin järjestäjäksi on epävirallisesti nimetty rakas apumodemme Tori, joka kuitenkin itkee sitruunamehua jos ei saa järjestämiseen apua muilta.
Ohjelmaa ei ole päätetty, eikä mitään kiinteää ohjelmaa tulekaan: rentoa porukassa oleskelua conissa, toisiin tutustumista etc. Itse ehdotin perinteistä twisteriä ja idea hyväksyttiinkin jo, muilta on tullut ideoina mm. tietokilpailu ja pullonpyöritys.
Jostain "vuosikirjastakin" on puhuttu, mutta minun korvaani se kuulostaa vähän hölmöltä enkä kyllä tajunnut koko ideaa… ja luonnollisesti miitistä pyritään myös haalimaan kuvamateriaalia todistamaan ihmisten hölmöilyä.

Tässä yhteen koottuna asiat, jotka muistan että olisi käyty läpi.

//EDIT: ah, jos itsellesi teet niin sitten ymmärrän :3 mukava muistohan se on tuollaisesta jos jaksaa&kerkeää ottamaan paljon kuviakin. onnea vaan projektiin.