Re: Sangatsu-miitti

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Sangatsu-miitti Re: Sangatsu-miitti

#49423
Tiger Claw
Member

*_Hakun_* wrote:

onko muit leikki ideoit sit? joku sellanen joka ei kuitenkaan vaadi paljoa juoksemista tai muuta… miettien että monella varmasti on cossi puku…

Minulla olisi yksi. Sen nimi on kani-kani-kani (mutta koskapa kyseessä on animeen ja mangaan liittyvä miitti, kanin sijasta voitaisiin hokea vaikkapa neko-neko-neko :lol:). Onko kukaan pelannut? Meidän luokka on ainakin pelannut tätä koulussa ja hauskaa on ollut. Ideana on siis se, että istutaan ringissä ja kun kuulee oman nimen, pitää nostaa molemmat kädet ylös ja sanoa "kani-kani-kani". Vieressä istujien pitää myös sanoa "kani-kani-kani" ja nostaa toinen käsi ylös riippuen siitä, istuuko nimetyn pelaajan vasemmalla vai oikealla puolella. Jos joku ei älyä nostaa käsiään tai sattuu nostamaan vahingossa väärän käden, putoaa pelistä. Peli jatkuu kunnes jäljellä on enää kolme pelaajaa.

Kani-kani-kani olisi mielestäni ihan hyvä peli, sillä se ei vaadi juoksemista tai muuta sellaista, eli osallistua voivat nekin, joiden cossipuku rajoittaa kirmailua ja hyppimistä. Tämä peli vain vaatisi sen, että jokaisen nimilappu olisi selvästi näkyvissä. Se on kuitenkin aika pieni paha, ja samalla tulisi opittua toisten nimet. Ainakin meidän luokassa tästä on saanut makeat naurut ja yhteishenki on noussut. Miltä kuulostaisi?