Re: Serial Experiments Lain

Home Forums Anime Animesarjat Serial Experiments Lain Re: Serial Experiments Lain

#41140
Valkoinenhai
Member

Vaikuttaa todellakin kiinnostavalta sarjalta! Muutenkin Kyperpunk (jota Lainissa esiintyy huippukehittyneiden tietokoneiden kautta) vaikuttaa erittäin mielenkiinoisalta, kun tämmöinen sci-fi -harrastaja olen.

Psykologinen mättö on aina plussaa, ja sekopäiset, vaikeaselkoiset, oudot ja paikoin pelottavatkin kohtaukset saa meikäläisen ainakin ihan koukkuun.
Krafiikka on mielestäni kauniin pelkistettyä ja nättiä, kun ottaa huomioon, että sarja on tehty 2000-luvun menneellä puolella. Esimerkiksi näistä syistä Lain vaikuttaa todella kiintoisalta sarjalta.
En ole katsonut kuin pätkiä joistakin jaksoista, eli siis juonesta en tiedä ollenkaan mitään, mutta uskon kyllä pitäväni siitä. Tiedän kyllä kun silmiin sattuu sarja, josta saattaisin pitää.

Toivon DVD pakettia kyllä joululahjaksi, onhan tälläinen klassikoksi kehuttu animesarja (jota ei ole muuten pituudella pilattu)pakko saada omakseen!
Tosiaan harmittaa tuo K-18 merkintä, kun pakettia ei olla tarkistettu. Luuletteko, että meikäläinen (160 senttinen, vaaleanpunaisiin pukeutunut, 16-vuotias tytteli) saisi paketin ostettua hymyissä suin? Luulenpa nimittäin, että en tuota DVD-boxia lahjaksi saa juuri tuon merkinnän pelottavuuden takia…