Re: Seurustelu

Home Forums Sekalaista Muut Seurustelu Re: Seurustelu

#44564
mimeko
Participant

Jinmaru-chan: Äläs nyt, toisille rakkaus on sentään "vakava" asia eikä aina kannata toitottaa vitsilläänkään "rakastavansa" kaikkia, ainakaan kovin kovaan ääneen ; )

Ja mitä tulee siihen miten joku mainitsi olleensa hiastunut saman sukupuolen edustajaan… Miksei joku uskoisi? Ihan yhtä mahdollista kuin sekin että on ihastunut vastakkaisen sukupuolen edustajaan. Tosin vaikka tämä sinua luultavasti loukkaakin ja pahoittelen sitä jo etukäteen, niin tunnustan vähätteleväni tuota koska olet vitosluokkalainen. Ei siinä iässä mitään vakavaa vielä ole ja tunteistaan – tai edes seksuaalisesta suuntautumisestaan ei välttämättä (luultavasti) ole edes vielä varma.

Kuten sanoin en näinä 16 vuotena ole kertaakaan seurustellut ja olen tasan kerran ollut sillä tavalla kiinnostunut yhdestäkään ihmisestä… Ja kyllähän tämä henkilö oli tyttö, kuten minäkin. Siinä nyt ei ole mitään outoa ja erityisesti kun manga&anime foorumilla puhutaan niin jopa yli puolet keskustelijoista voi hyvinkin olla (/luulla olevansa/toivoa olevansa) bi, homo tai lesbo koska näissä piireissä se hyväksytään helpommin, ja koska se on nyt suurinpiirtein muotiakin.