Re: sisaruksii/ veljeksii onko vai eikö?

Home Forums Sekalaista Muut Sisarukset Re: sisaruksii/ veljeksii onko vai eikö?

#50296
PikkuElvis
Member

Minulla on melko suuri perhe, mutta eipähän täällä siten ainakaan tule päivisin mitään piinaavia hiljaisuuksia.

Vanhempien lisäksi minulla on isoveli, kaksi pikkuveljeä ja pikkusisko.

Isoveli on jo täysi-ikäinen ja käy töissä. Ennen meillä toki oli aika usein tappeluita, mutta nykyään tulemme erittäin hyvin toimeen. On se niin ihanaa, kun on isoveli

Toinen (vanhempi) pikkuveljeni on seiskaluokalla. Oikeastaan ainoa ärsyttävä piirre hänessä on se, ettei hän oikein osaa olla pomottamatta pienempiä sisaruksiaan, ja saa edelleenkin aikaan kamalaa huutamista ja kiljumista perheen ’muksujen’ keskuudessa. Itse tulen hänen kanssaan kuitenkin ihan hyvin toimeen, mitä nyt joskus huonoina päivinä rähjätään toisillemme.

Nuorempi pikkuveljeni on (muistaakseni) neljännellä luokalla. Hänen kanssaan on joko niitä päiviä, ettei tulla ollenkaan toimeen tai sitten ollaan kavereita (se riippuu suuresti siitä, millä tuulella hän on. Melkoisen temperamenttinen kaveri ja joskus kitisee ihan jokaisesta asiasta, jos ei vaikkapa saa tahtoaan läpi). Hän on juuri sellanen tyyppi, että tykkää viettää aina sillon tällön aikaa isosiskonsa kanssa; käydä vaikka kirjastossa tai katsoa leffaa.

Ja sitten tämä pikkusisko… Noh, hän on kymmenen vuotta vanha, mutta jämähtänyt hyvin suurella todennäköisyydellä nelivuotiaan tasolle. Yleensä kitisee päivittäin ihan turhista asioista, ja sitten kun aiheet kitisemiseen alkavat loppua, hän jatkaa sitä vaikka siksi, että joku on jättänyt kenkänsä väärään kohtaan eteisen lattiaa tai muuta yhtä typerää. Kitisee siis kitisemisen ilosta.