Re: Sugar Sugar Rune

Home Forums Manga Mangasarjat Sugar Sugar Rune Re: Sugar Sugar Rune

#48290
räsynukke
Member

En pidä sarjasta paljoakaan, mutta kaikki suomeksi julkaistut osat löytyvät hyllystä Puolukan ostamina… Yksi iso syy on piirustustyyli, en vain yksinkertaisesti pidä siitä. Tarinakaan ei ole erityisesti mieleeni, prusidea on ihan hyvä, mutta muuten tämä on vähän liian romanttista meininkiä minulle. Ja kaikki se "draama" ("Enkai ole rakastumassa?" "Isäni oli ogre, iik." Onko hän veljeni?" "Rakastan sinua." jne.) alkaa jotenkin ärsyttämään.
Lisäksi päähenkilö ärsyttää minua todella paljon, suorastaan vihaan häntä. Chocola on jotenkin niin… En tiedä miten sen sanoisin, dramaattinen? Pirteä? Jotenkin se kuinka hän voivottelee sitä ettei ymmärrä Vanillaa alkoi ärsyttämään. En oikein osaa selittää, joten yksinkertaisinta on vain sanoa, että Chocola ärsyttää minua. Ja yleensä jos en jaksa päähenkilöä, se on iso miinus koko sarjalle. Varsinaista lempihahmoa minulla ei ole, mutta ehkä Vanilla on se josta eniten pidän.
Positiivistä tässä sarjassa on kuitenkin se, että kun toisinaan päädyn kuitenkin lukemaan sitä, se alkaa heti koukuttamaan. Haluaisi vain lukea eteepäin, kunnes tulee jokin kohta josta ei pidä. Ja siihen se lukeminen sitten aina tyssää.