Re: Suosikki hahmo inuyasha mangasta ja miksi?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Suosikki hahmo inuyasha mangasta ja miksi? Re: Suosikki hahmo inuyasha mangasta ja miksi?

#43530
Spingu
Member

Efsumi wrote:

Otsikko kertookin kaiken.minun suosikki hahmoni inuyashasta on itse inuyasha!ja siksi ku se on niin komee!<3 😀

En nyt haluaisi leikkiä äidinkielen opettajaa, mutta kaikki varmaan haluaisivat, että täällä nähdään vain viestejä, joita on miellyttävä lukea? (= ei kirjoitusvirheitä).
Kaikille meille sattuu tietenkin pieniä kömmähdyksiä, mutta olisi mukavaa, jos kirjoittamisen jälkeen OIKOLUETTAISIIN oma teksti. Muistathan myös isot alkukirjaimet ja välin lopetusmerkin jälkeen? Myös nimet tulevat isolla.

Lisäksi olisi mukavaa, jos aloitusviesti olisi vähän enemmän informoiva. Niin kuin täällä on tuhat kertaa hoettu, voisi aloitusviestissä hieman kertoa kyseessä olevasta sarjasta, jos joku ei sitä tiedä. Tässä tapauksessa myös suuremmat perustelut lempihahmolle olisivat kohdellaan, kun niitä kerran itse kysyt. Miksi Inuyasha on niin komea? Pidätkö hänen silmistään, hiuksistaan, kasvoistaan ylipäätään? Entäpä lempihahmosi luonne ja käytös? Miellyttävätkö ne sinua?

Puuh. Tulen myöhemmin sitten editoimaan tähän jotain, joka on sentäs ontopic… Minun vaan oli pakko hieman… Öh, informoida sinua. Älä ota henkilökohtaisesti, älä suutu, olen aina tälläinen. ^^