Re: Taistelulajit?

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Taistelulajit Re: Taistelulajit?

#43734
shanks
Member

manga ai wrote:

ajattelin alottaa jonkun mut en tiiä minkä mitä suosittelette ajattelin esim. karatea. Onko oulussa hyvät mahdollisuudet harrastaa jotain?

Oulussa? Mainostanpa nyt tässä sitten meidän seuraamme, anteeksi vain kaikille. Joku saa huomautella, jos mainostaminen tässä yteydessä on millään tavalla epäsallittua.

Eli siis, harrastan itse shukokai karatea Oulun Shukokaissa. Alkeiskurssi alkaa ihan nyt tammikuun alun tuntumassa, ja kaikki kiinnostuneet oululaiset ja sen lähiympäristön kiinnostuneet mukaan. Seura on Suomen pohjoisin shukokai-karate-seura, ja mukana on jo jos jonkinmoista väkeä (ei millää loukkauksella kellekkään, ilmaisu se vain on). Shukokai tarkoittaa kaikkien tietä / pehmeää tietä, ja sopii kaikille, nuorille, vanhoille ja niin päin pois. Mitään erikoistaitoja ei tarvita. Tarkempia tietoja kotisivuilla: Oulun Shukokai Karate

Eli itse olen siis harrastanut tuossa seurassa ja muutenkin yhteensä nyt karatea sen vuoden, ja olen todella pitänyt. Sensei (Jarmo Sakko, 4. dan) osaa opettaa, ja vyökokeita ei kannata pelätä. Meillä on aina mahtava meininki ja uusista karatekoista ei ole mitään haittaa.

En ole mikään seuramme asian tuntija, mutta hyvä se ainakin on!

~ Shanks ~