Re: taistelulajit ?

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Taistelulajit Re: taistelulajit ?

#50648
räsynukke
Member

Raisuki: Meillä käy aika paljon eri opettajia, ja siksi harjoituksetkin vaihtelevat aika lailla. Joidenkin tunneilla tehdään enemmän perusliikkeitä, toisten taas itsepuolustuksia ym. Mukavan vaihtelevaa^^ Tosin mestarin (en ikinä opi muistamaan sitä nimeä >.>) alkulämmittelyt osaan jo ulkoa. Voin kuulla päässäni hänen äänensä: "No niin, ystävä yhdessä. Kolmekymmentä noin." Muilla on alkulämmittelytkin suht koht vaihtelevia, tosin varmaa on aina se, että niiden jälkeen on ihan kuollut.
Meidän seurassa on lisäkseni viisi tyttöä/naista. Muuten kivaa, mutta jos sitten joutuu pojan pariksi niin se on inhottavaa. Ja olen niin tottunut kaveriini jonka kanssa olen aina pari, että tiedän voivani ottaa kaiken täysillä ja että hänkin lyö ja potkii niin kovaa kuin vaan lähtee. Armoa ei anneta. Sitten on outoa joutua viisi-kuusi vuotta nuoremman nalliaisen pariksi, jonka iskuja ei edes huomaa.XD
En ole ainakaan huomannut, että meitä tyttöjä kovin paljoa väheksyttäisiin, erästä poikkeusta lukuun ottamatta. Kyseinen poika nauraa minulle aina, se on inhottavaa. Tiedän, että hän tekee sen osittain esittääkseen ja koska tuntee minut koulusta, mutta silti… Joskus tekisi vain mieli hakata tyyppi. En kyllä mene vannomaan, että onnistuisin, koska tyyppi on kuitenkin minua korkeammalla vyöasteella ja oikeasti parempi. Ärsyttävää, mutta totta.