Re: Tekstipohjaiset roolipelit

Home Forums Sekalaista Pelit Tekstipohjaiset roolipelit Re: Tekstipohjaiset roolipelit

#51388
Cloud_
Member

Olen pelannut nyt varmaan n 3 vuotta, ja voin sanoa, että se on todella mukavaa ja kehittää todella äidinkielentaitoani 😀 Joskaan en aina jaksa tämmöisillä hieman "leppoisemmilla" foorumeilla kirjoitella niin asiallisesti, kuin esimerkiksi niillä foorumeilla joissa pelaan. Tietysti niissäkin on ihan erikseen osiot joihin saa höpöttää kaikkea, eli niinsanottu "vapaa-alue".
Olen joskus kokeillut pelata ihmisillä, mutta se ei jostain syystä ollut yhtä helppoa kuin esim koiraeläimillä pelaaminen. Enkä ole kiireiltäni ehtinyt paljon etsimäänkään toisia fooruja, joilla voisin myös pelata.

Tällähetkellä pelaan Savilaakso nimisellä foorumilla. Foorumissa pelataan lähinnä susilla ja koirilla, ja juoni on ihan perus koiraroolipelin juoni; on 3 laumaa, joista 2 sotii keskenään ja se yksi on puolueeton. On siellä tietysti myös laumattomia, joita sitten koetetaan saada liittymään johonkin laumaan. Mutta jos kaipaa lisäinfoa roolipelistä, voi käväistä Savilaakson kotisivuilla. :} Ja tietysti voi kysyä minulta lisää, koetan vastata parhaan kykyni mukaan ^^;