Re: The Gazette – ガゼット

Home Forums Sekalaista Musiikki The Gazette – ガゼット Re: The Gazette – ガゼット

#39359
Tooku2
Member

Kuuntelen ja ihailen, fanitan ja arvostan. Gazettea on nyt n. toukokuusta asti tullut kuunneltua, oikeastaan fanitettua myös, vaikka eka kosketus olikin jo tammikuussa.
Joskus ei voi ku vetästä syvään henkee ja ihmetellä, miten hyvää musiikkia ne saa aikaa, lyriikoista puhumattakaan. o__o Mitä ny Carry?n lyriikat on sieltä epäselvimmästä päästä. : D

Lempikappaleita on tuhottoman paljon, mut koska tykkään jakaa erinäisiä erityismainintoja, kohteiksi päätyy Kugutsue, Guren, LEECH, Filth in the Beauty, Cassis, Nausea & Shudder, Bath Room, SxDxR ja Chizuru Ja Distorted Daytime.
Lempijäsen on puolestaan Uruha, syy ei-niin-tuntematon; mieshän on täydellinen kuin mikä, ainakin näin mun mielipiteen mukaan. Ulkonäkö hypnotisoi täysin, ääni saa sanattomaksi, kitaransoittotaidot saavat palvomaan, ja haastattelujen antamat kuvitelmat herran luonteesta jne. vaan täydentää ja täydentää illuusiota.
Kai on kans yks sulonen yksilö, joka soittaa rumpuja todella, todella hyvin, ja on just sellanen tyyppi, jonka touhuille ei voi ku sanoo pieneen ääneen "Aww~".
Sit ois varmaan Aoi.. josta tykkään myös kohtuullisen paljon. : DD Ensin sitä kuvittelis sitä bändin vanhimpana kaikkein vakavimmaks, mut kuten herra ite on sanonu; se on oikeesti ehkä lapsellisin. ♥ Ja Aoiki soittaa kitaraa käsittämättömän hyvinn~
Ja Reita.. Myönnän, etten sillai käsitä, miten sillä on niinkin paljon faneja, mutta toisaalta taas käsitän enemmän kuin hyvin. XD En kyl sillee. Mut… on seki kyl yks tyhjäpäinen ja lahjakas basisti. ö__ö
Reitasta päästäänkin Rukiin, jonka suosio on mun silmissä laskenu ikävän paljon, ja vain kasvaneen egon takia. Mut minkäs teet. Mielenkiintoselta se vaikuttaa silti, ja laulaa ihan pirun hyvin.

Nää pitkät selitykset on aika tylsii varmaan. Mut mä en saa näist mitenkään lyhyitä, joten sori.

Ja eiköhän ne, jos ei ens vuonna niin viimestään vuonna ’10, suomeenkin löydä takas. Ei me niin pusikossa olla. ;<
Ja siitä huolimatta, ettei ne oo minkäänlaisten vihjeidenkään mukaan tänne vielä palaamassa, stressaan jo nyt siitä, saanko lippua keikalle. 8) Mut iiiihan sama.