Re: Tiedätkö animea, joka ei koskaan nähnyt loppuaan?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Anime, joka ei nähnyt loppuaan? Re: Tiedätkö animea, joka ei koskaan nähnyt loppuaan?

#49326
Blackbeard
Participant

FMAn kanssahan juttu on se, että jo sarjan alkamisen yhteydessä Bonesilta ilmoittettiin 51 jaksoa. Mangan kiinni otto ennakoitiin, ja ei kuitenkaan haluttu pilata sarjaa fillereillä, joten suunniteltiin vaihtoehtoinen loppu. Näin olen ainakin käsittänyt, en tosin löydä varmistusta mistään juuri nyt. Mutta ainakin Bonesin tuoreemmalle sarjalle, eli Soul Eaterille, tehtiin sama homma; ilmoittettiin sarjan alettua, että n. 50 jaksoa tulee, ja sillä selvä, mangasta huolimatta.

Rave taasen floppasi animena täysin. Hyvin onneton räpellys, eikä päässyt koskaan kunnolla vauhtiin, suosio romahti, ja sarja lopetettiin. Ei mangakaan aluksi ollut hyvä, ei. Piirros oli aika kauheaa, dialogi kökköä ja juoni kankea, mutta MAshima kehittyi erittäin nopeasti, ja sarjasta tuli oikeasti hyvä. Osa syy animen kaatumiseen lieneekin juuri se, että alku oli huonohko.

Tuo Rave on kyllä ainut joka tulee juuri nyt mieleen. Myös Maple Story animen loppumisen on veikattu liittyneen suosio ja rahoitus ongelmiin.