Re: Tokyo mew mew

Home Forums Manga Mangasarjat Tokyo mew mew Re: Tokyo mew mew

#40987
Sun Summer
Member

Tokyo Mew Mew….. En tiedä mitä sanoa, tuhlasin siihen vahinkossa yhden pokkarin verran rahaa. Sarja oli ärsyttävä, sekalainen, huumoriton, henkilöt olivat niin imeliä että meinasin saada hermo romahduksen sitä lukiessani. Myöhemmin lainasin kirjastosta loput osat ja sarja meni samaa rataa ja loppu oli huippu imelän ällöttävä. En halua edes sitä muistella… Tällainen "Jee, tyttöenergiaa!" manga ei vain minuun iske, sama juttu on Sailor Moonia kohtaan, toivottavasti sitä EI suomenneta…. Johonkin sarja voi iskeä, mutta ei tänne. Ja tähän hommaan ei liity se, että olen poika, sillä pidän paljon tällaisista "tyttö mangoista", mutta ei tällainen, missä tytöillä on ihme supervoimia ja taikoja, ei iske kertakaikkiaan. Ja vastaan nyt näihin kysymyksiisi.
1.) Zakuro Fujiwara oli ehdottomasti lempihenkilöni, se ei ollut niin "tyttö energia" tyyppi. Inhokkini oli ehdottomasti Ichigo Momomiya… -_-
2.) Ostin kiinostuneena ensimmäisen pokkarin ja siihen se jäikin. Myöhemmin lainasin kirjastosta loput osat. TMM animesta en ole kuullut enkä haluakkaan kuulla.
3.) Nooh, piirustusjälki oli ajoittain kohdallaan ja nättiä(Kannet olivat ihan suht hienoja), juoni kökkö, henkilöt samoin…. Kokonais arvosana: