Re: Tuunaus & käsityöt

Home Forums Sekalaista Muut Tuunaus & käsityöt Re: Tuunaus & käsityöt

#43966
Kirppu11
Member

Rakastan tuunausta ja käsitöitä! Ompelen ompelukoneella laukkuja, pehmoleluja ja vaatteita. Lisäksi neulon ja virkkaan; yleensä jotain pientä. Tykkään tehdä erilaisia laukkuja ja asusteita. Hameita ja kaulahuivejakin saatan joskus tehdä.
Olen tuunannut esimerkiksi vanhoja kenkiäni (laittanut rusetteja, nauhoja…). Joskus tuunaan muitakin vaatteita, mutta kenkiä enimmäkseen enempi minun näköisekseni.
Ja sitten käsitöihinhän kuuluu mm. saven valaminen yms.?? Savesta on kiva tehdä kaikkea hauskaa, tosin en ikinä keksi niille kipposille ja kupeille mitään käyttöä..
Sitten rakennan nukkekotia. Teen sinne esimerkiksi pöytiä ja muita isoja huonekaluja (sänkyjä, tuoleja…) sekä tauluja ja mattoja. Aluksi teen puusta rungon, esimerkiksi sänkyyn, ja sitten maalaan. Lopuksi teen (vaikka sänkyyn) kaikki rimpsut ja yksityiskohdat. Ja petivaatteet tietenkin. Yleensä, kun teen sänkyjä, niihin sisältyy myös katos. Nukkekodin kalujen tekemisessä hauskinta mielestäni on se pikku yksityiskohtien tekeminen <3 Rusetteja ja nauhoja on niin mukava laittaa joka paikkaan ^^’