Re: Tuunaus & käsityöt

Home Forums Sekalaista Muut Tuunaus & käsityöt Re: Tuunaus & käsityöt

#44037
Anonymous
Member

Yleisimpiä tuunausjuttujani ovat vaatteet ja korut. Korvissa killuu milloin mitäkin. Piristän usein asujani kirkkailla pienillä yksityiskohdilla. Viimeisin taisi olla se kun tein kirjavista klemmareista ketruja ja laitoin sen mustan hatun reunaan. Kuulostaa pahalta muttei se ollut. Paljon kehuja on saanut.
Halkaisin pitkän ja huonokuntoisen kaulahuivin kahtia (huonon kohdan heitin pois)ja laitoin toiseen päähän napit että sen saisi kaulan ympäri kiinni.
Housuista ja hameista on tehty laukkuja monet kerrat. Polvisukista leikkasin sen pitkän varren pois ja sain varsista käsiin lämmittimet ja sukan itse sukka osaan laitoin resoorin että se pysyisi jalassa paremmin.
Kaikkia helmiä olen lisäillyt joka puolelle. Äidin vahat helmet on sekoitettu omiin helmiini ja tein niistä uudet korut.
Kerran ostin kivat mustat aika ankeat perus skeittikengät ja tajusin että ne kaipaa jotain. Laitoin kenkiin kapeaa räikeän pinkkiä pitsiä ja ompelin siihen pääkallokuvioinnin. Monet on kysyny mistä kengät on hankittu =D
Pehmoleluille on tehty paljon kaikkea kivaa kuten vaatteita. Kokovartalopeilin reinat olen maalannut. Puisia tuoleja olen maalannut oman värisiksi ja tehnyt kuviointeja. Takkeihin olen lisäillyt koristeita.
itse teen paljon vaatteita alusta loppuun. käsityöihminen kun olen. Huovutin joskus itselleni rastat ajan kuluksi. Monet kääntyvät puoleeni kun jotain pitää muokata, oli sitten kyse kuvista tai vaatteista.