Re: Vagabond

Home Forums Manga Mangasarjat Vagabond Re: Vagabond

#41414
Angehem
Member

Itse luen myös suomeksi sarjaa ja kaikki kolme osaa löytyy kirjahyllystä. Vagabond on hyvä, tai mahtava sarja ja oiva lisä suomennettuun mangaan. Tarina pysyy hyvin kasassa ja mielenkiintoisena ja tällainen soturi tunnelma on minulle mieleinen. Itse en ollut kuulu minkäänlaista vihjettäkään sarjasta, kun se ponahti Suomen lehtihyllylle.
Henkilökaarti on loistava, kaikki hahmot on vain hyvin luotu ja en vihaa ketään erikoisemmin. Miyamoton ulkonäössäkään ei ole valittamista. Sarjan pituus yllättää, mutta saapa nähdä, että pysyykö loppuun asti kasassa. Useimmille sarjoille käy lopussa huonosti ja tulee liikaa toistoa. Sellainen 12 pokkaria on hyvä pituus manga sarjalle. Tällainen "tusina manga" alkaa toistamaan itseään, kuten One Piece tai Dragonball ja ne ei sen takia kuulukkaan manga varastooni erikoisemmin. Sarjan piirustusjälki on realista ja kaunis, hyvin kaunista! Sai minut hurmioonsa nopeasti.

Mimeko ja Pikku-Orkki osui mukavasti naulan kantaan. Vagabond on hyvin verinen sarja en suosittele sitä tosiaankaan niille pikku taperoille… Mutta kuka heitä estää ostamaan sarjaa, vanhemmat eivät tajua, että mitä lapset lukevat ja Marketin-myyjät eivät ole myöskään ihan ajan tasalla siitä, että heillä on myynissä muutakin kuin ne porno lehdet, joita ei saa myydä lapsille. Ja tämä ei ole ainut manga sarja, jota en suosittele taaperoille. Myös Hellsing ja Death Notea voidaan ostaa tuosta vain kaupanhyllyltä ja kukaan ei tajua, että minkälaista materiaalia ne sisältää niille taaperoille ja vanhempien mussukoille. Ostakaa hyvät lapset, vaikka se Dragonball tai One Piece, niistä saatte paljon enemmän iloa, kuin siitä missä on korkein K-merkki!