Re: Valittavia käyttäjiä?

Home Forums Sekalaista Muut Valittaminen keskustelufoorumilla Re: Valittavia käyttäjiä?

#51947
Shieva
Member

Olen muuten niin samaa mieltä Taigan kanssa.

Mutta tosiaan, maailma ei ole täydellinen. Kai se on sitten pakko kestää noita virheitä, vaikka välillä kyllä sapettaa ja pahasti. Nytkin tässä huomasin, että ihmiset kirjoittelivat Fullmetal Alchemist-topiciin siitä, miten paljon rahaa mangaan menee, mutta viesteissä ei ollut sanaakaan FMA:sta.

Toivoisin kyllä tosiaan lisää moderaattoreita tänne foorumille, että järjestys edes hieman säilyisi. Ei nyt mitään supertiukkaa "viisi riviä viesteihin tai ne lähtee"-tyylistä, mutta että joku edes korjaisi vähäsen pisteitä ja pilkkuja ynnä muita kielioppivirheitä, siirtäisi topicit oikeisiin alueisiinsa ynnä muuta. Silloin olisi paljon kivempi käydä täälläkin, eikä tarvitsisi koko ajan valittaa (vaikka ihan mielessään).

Taiga wrote:

Sangatsun foorumi voi olla monille ensimmäinen foorumi, jolla käydään, joten on paras nyhtää pahat tavat pois heti alussa, jotta entinen sangatsulainen ei toiselle foorumille siirtyessään leimaudu täydeksi idootiksi.

Aivan totta. Ja vaikka tuollaiset yhden rivin viestit ynnä muut virheet Sangatsussa hyväksyttäisiinkin, muualla ehkä ei. Olen aika varma, että Sangatsun foorumi ei monelle jää viimeiseksi foorumiksi.