Rival Schools’ Academy!

Home Forums Piirtäminen Omat sarjakuvanne Rival Schools’ Academy!

#41261

Jätin nytten MSDK-sarjan tauolle ja aloitin uuden collabin, Rival Schools’ Academy!:n.


(Uskon että olette nähneet tämän aikaisemmin, mutta hälläväliä.)

Tämä crossoveraa koulumangoja, kuten Azumanga Daiohia, Lucky Staria ja Ourania. Siinä on myös hieman pieniä refejä ja cameoita joihinkin muihin sarjoihin, kuten Lovi Hinaan ja The Melacholy Of Haruhi Suzumiyaan.
Sarjat crossoverataan uudenlaiseksi fantasia-teemaiseksi koulumangamenoksi, ottaen tuttuja teemoja ja juttuja Disneyn SkyHigh-elokuvasta ja Harry Potter-elokuvista. Toivoisin mukaan joitain koulumangaotakuja, kai.. Minulla on kuitenkin yksi mukana tässä, Inu-Mimi. Hän kuitenkin tekee juonta kanssani. (-^^-)

Juoni:
Kun Ryououn, Ryoukan* ja Ouranin lukiot siirretään uuteen "tylypahkamaiseen" yhteiskouluun, RareWiren Akatemiaan, kaikki oppilaat jaetaan uusiin luokkiin ja luokkien on kilpailtava toisia vastaan etsimällä mysteerisiä Stop ’N’ Swop-munia.Kun Yukarin, Nyamon ja Kuroin luokat jaetaan yhteiseen luokkaan kuin "SkyJinksit" myös joittenkin uusien oppilaitten kanssa, tapahtuu ennenäkemätön vahinko, (jota en kerro) ja SkyJinksit joutuvat hyvittämään sen isolla rahavelalla. He etsivät käsiinsä Ouranin Host Clubin ja pyytävät heiltä rahaa, mutta se ei ole tietysti helppoa. Rahan hankinta joudutaan tehdään vaikka milläkin tavalla, mutta pian Host Club saavat huomata että ei-rikkaat voivat pystyä itsekin joihinkin tekoihin mihin hekin! Tytöt eivät kuitenkaan tiedä että he saivat tietämättään supervoimia tikkareista, joita jaettiin heidän tullessaan RareWireen!

Sarjassa aiomme ottaa Yotsuba-sarjan mukaan, Yotsuba ja Ena lukiolaisina. Yotsuban ulkonäön pidän samana kuin hän on sarjassaan, eli pienenä ja söööpönä. (-^^-)
Sarjassa saa myös tehdä omia hahmoja, niinkuin minä tein.Mutta se on vain niille, jotka ovat ensimmäisimpiä tulla mukaan. Tämän nimi on Ditch:

Luonteenkuvailun näette kommenttina täällä:
Ditch

Sarjaa julkaisen täällä:
Rival Schools’ Academy

Collabi on vielä auki muutenkin, joten voi tulla lisää osaanottajia.