24.1.2013

Hyvää melko uutta vuotta. Sulkeutukaamme suosioihimme jatkossakin. (”Chain Ring”)

Paljastelua: joskus kesällä alkaa (ja jo kohta päättyy) Romeo x Juliet eli suomalaisittain Romeo x Julia, kaksiosainen tarina joka perustuu yhteen melko tunnettuun näytelmään. Arvailkaa ihan vapaasti mihin. Ja juuri kuulin että tarjouksemme pokkareista K-on! college ja K-on! highschool on hyväksytty. Niitäkin siis tarjolla kesemmällä. (”Take The Wave”) Samoin Trinity Bloodin osat 14 ja 15 päätyvät jossain vaiheessa myyntiin, sillä niistäkin sain juuri sopimukset.

Noiden lisäksi tänä vuonna on luvassa paljolti tuttua kamaa keskeneräisistä sarjoista. No joo, ei pelkästään sitä. Maininnan arvoista lienee se, että eläin- ja söpöstelyosastolla kokeilemme liutaa yksiosaisia ”sarjoja”. Nimiä sitten kun sopimuksiakin on, tai edes alustava ok japanilaiselta kustantajalta. Ainakin yksi useampiosainen poikainmanga on tarkoitus aloittaa. Mieluiten jo huhtikuussa, jos vain ehdimme. …no ok, yksi on tämä. Suomeksi Puheenjohtaja ja kissanpentu. Ilmestyy joko maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussa, suunnilleen. Muuta: tämän jälkeen aloitan Soul Eater 6:n tekstin toimittamisen. One Piece 65:n käännös on sekin kesken. Ja paljon aikataulu- ym. pikkusälähommaa joka on minunlaiselleni löyhäpäiselle heebolle kamalan rasit- ei kun siis sangen haastavaa. Mutta tarpeellista silti. Joten kestän kuin mies eli nurkuen ja huokaillen. (”The Writing’s On The Wall”)

Seuraava häppeninki: Desucon Frostbite. Tulkaa ostamaan mangaa! Doubtin ykkösosa on silloin jo kaupan. Ja sitten Sangatsu-päivä 16.3.2013. Tulkaa muuten vain! Mitä siellä voisi tehdä? Ehdottakaa tässä ketjussa. Ainakin yritän päästä taas eroon muutamasta ylimääräisestä fanikamasta. Voisi arpoa vaikka Weed-paidan tai pari. Ja jotain muuta.

Muistattehan piirustuskisan? Vaikka et uskoisi voittavasi, kannattaa silti kokeilla. Tuomaristo antaa kunniamainintoja niin paljon kuin lystää, joten hyvää(?) asennetta tursuava piirros saattaa tulla palkituksi vaikka tekniikka ei olisikaan ihan kärkikamaa. Ja jos kisatöitä tulee niin paljon että emme kehtaa vain sysätä niitä kirjahyllyn päälle pölyä keräämään niin voimme vaikka painattaa niistä vihkosen. Sitä kelpaa sitten esitellä kavereille ja kummeille ja mummeille. Että katsokaas, minun piirustukseni on julkaistu!!!?! …ei, en lupaa mitään. Se oli vain yksi idea. Näin suomimangan juhlavuotena pitää keksiä jotakin lystiä. Jos keksit jotain lystimpää, sopii ehdotella tässä ketjussa.

Joo, se siitä. Sitten Soul Eaterin kimppuun. (”Onegai Sweetheart”, harvinaisen typerästä animesta, mutta koukutuin alku- ja loppubiiseihin.)

Ja se, joka ekana tai tokana hakee tässä kirjoituksessa mainituille kappaleille bändit/laulajat sekä animet, jos ne jonkin sellaisen teemabiisejä ovat, saa haluamansa mangapokkarin palkinnoksi. Jos toivoo jotain sellaista joka löytyy toimituksen hyllystä. (Pannaas viel lisähaasteeksi ”After Forever”. Jos on monta samannimistä biisiä niin arvatkaa.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *