9.12.2010

Kas, lunta. Vaikka viimeksi oli vielä heinäkuu… Outoa. No jaa, elämä on. (Taustamusiikki: Johnny Cash, ”Redemption”.)

 

Uutinen: Vartijoille on löytynyt piirtäjä. Ja hyvä sellainen. Kerron nimen kun olemme saaneet sopimukset allekirjoitettua ja jos piirtäjä niin tahtoo. Sitten seuraillaan kolmososan valmistumista ja näytteitä vaikka näin blogitse. Ja vähän tiuhempaan tahtiin kuin viiden kuukauden välein.

 

Sangatsu on viettänyt uutuuksien suhteen jonkin aikaa hiljaiseloa. On sen verran pitkiä poikainsarjoja menossa, että ei paljoa mahdu lisää. Ja tyttöinpuoli tuli vähän aikaa sitten täytettyä Shugo Charalla. Ja siihen päälle vielä Hamsteripäiväkirjat. Joko olet kokeillut jompaakumpaa? Hamsuista tykkää yhtä lailla aikuinen mies (täällä näin) kuin tyttönenkin (mm. oma kymmenvuotiaani lukee ahkerasti).

 

Niin, uutuuksista. Näillä näkymin Dragon Ball Z päättyy osan 12 jälkeen ja tilalle tulee jotakin muuta. Kyllä, tiedän jo mitä muuta, mutta en kerro. Ehkä parin kuukauden sisällä… Kyseessä on lyhyehkö sarja tekijältä, jonka nimi ei ole Suomessakaan tuntematon.

 

Ok, lähestyvän joulun kunniaksi sentään yksi sarjapaljastus: Aloitamme näillä näkymin maaliskuun lopussa sarjan, joka Japanissa tunnetaan nimellä Chi’s Sweet Home. (Siitäkin löytyy tuore arviointiFutoi Yatsun blogissa!) Nimi on sama suomijulkaisussakin. Pienimpiä varten iskenemme vielä alaotsikoksi ”Oma koti kullan kallis”. Tavoittelemme näet tällä sarjalla kaikenikäistä yleisöä. Totta, usein ”sopii kaikenikäisille” tarkoittaa vain sitä, että juttu ei ole lapsille sopimaton tai sitä, että juttu ei oikeastaan kiinnosta ketään. Yleissääntöön on kuitenkin myös poikkeuksia, kuten Yotsuba. Ja Chi. Hillittömän söpöä ja hupaisaa ja samalla melko oivaltavaa. Tekijä epäilemättä tuntee kissameiningin.

Chi julkaistaan himpun verran isompana kuin peruspokkarimme, ja tietenkin väreissä. Värien vuoksi hintaa tullee 6,90 euroa, ja sekin on kannattavuuden rajoilla. Eli ryhtykää säästämään! Eka osa on tutustumistarjouksessa halvemmalla, tarkka hinta myöhemmin.

 

Ja hei, Sangatsu Manga –kalenteri 2011 on aika hyvä. Noutakaa lähilehtipisteestä ennen kuin joku toinen ehtii!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *