Axis Powers Hetalia

Home Forums Manga Mangasarjat Axis Powers Hetalia

  • This topic has 37 voices and 138 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 139 total)
  • Author
    Posts
  • #43267
    Satou
    Member

    No niin montakohan hetalian lukijaa täältä mahtaa löytyä…?
    Juttelua, kysymyksiä, fanitusta/ihkuttelua jne..

    Niille jotka eivät ole ikinä kuulleetkaan tästä niin koitan selittää juonen jotenkin…
    Axis Powers Hetalia on alunperin nettimanga joka kertoo maista ja niiden kohtaamista sodista maailman historian varrella. (Nyt tulee varmaan mieleen ylikuiva historian kirja tai vastaavaa, mutta tämä on enemmänkin hauska tapa oppia historiaa) Maat on siis piirretty ihmisiksi.
    En osaa paljon paremmin homman nimeä valaista :’D

    Lukemaan!! :
    http://nisecal.googlepages.com/home

    Minusta Hetalia on aivan hervottoman hauska ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Anime alkaa tässä kuussa.
    Teidän lempihahmoja? Parituksia?

    #43319
    Inu-Mimi
    Member

    OMFG tällekin on täällä jo ketju. Onhan se tarpeessakin kun anime alkaa.
    PV on muuten julkaistu. Näyttää siltä että Suomi ja Ruotsi pääsevät sittenkin mukaan. Islannin puuttuminen on vain hieman latistavaa mutta sehän on esitelty vasta muutama kuukausi sitten kitayumen blogissa.
    Olenpahan maininnut useammassakin ketjussa mutta tämä on kyllä yksi hauskimmista mangoista joita olen lukenut. Hahmodesignit kuvastavat tosi hyvin stereotypioita (Amerikan maailmankartassa on vain Pohjois-Amerikka), no paitsi Suomi mutta japanilaisilla ei ole oikein kuvaa suomalaisista. Ei ehkä yhtä opettavainen kuin Afuganisu-tan – toinen valtiomango tällä kertaa lähi-idän maista – mutta tästä oppii kaikkea hauskaa triviaa.
    Ja kyllä. Fanityttömanga #1. Lempihahmoni on Venäjä, heti sen perässä tulevat Itävalta ja Englanti. Joista Venäjä on yandere, Englanti tsundere ja Itävalta cooldere. Parituksia…. Ranskaa voi parittaa kaikkien kanssa mutta minusta hän sopii hyvin Englannin kanssa. Kiina/Japani on viha-rakkaussuhde. Kiina/Venäjä on kommarikumppaneita. UK/Amerikka/Kanada on hauska pieni perheenkuvatus niinkuin myös Kiina/Japani/Korea. Venäjä/Baltian maat on hulvaton kun kuka nyt ei Venäjää pelkäisi sen putkenpätkänsa kanssa. ♥
    Onkohan yhtään valtiota josta en jollakin tavalla pitäisi.

    #43335
    Satou
    Member

    Inu-Mimi wrote:

    PV on muuten julkaistu. Näyttää siltä että Suomi ja Ruotsi pääsevät sittenkin mukaan.

    Jep. Juoksin ympäri seiniä kun näin sen *_* Toivottavasti Ruotsi ja Suomi näkyy sitten enemmänkin kuin siinä alku kokouksessa.

    Ja ehkä minäkin nyt ilmiannan omat fanitukset: Suomi tietty, P-italia, Latvia, Venäjä ja UK <3 +kaikki muutkin
    Parituksista juu nämä swexfin ja saksaitalia (no oliko nyt iso yllätys) … eli paljon mielikuvitusta parituksissa käytetty -__-
    Oi ja ei saa unohtaa Holy Roman Empireä ja Chibitaliaa! Lemppari kohtani tähän mennessä.

    #43532
    Shieva
    Member

    MINÄ MINÄ MINÄ! Oon ihan toivoton Hetalia-fani (vaikken vielä oo ees lukenu kaikkia mitä siitä löytyy). Mutta silti. Ja Saksaa fanitan enemmän ku mitään >//< Ja sen kyllä tietää kaikki mun mangasta mitään tajuavat kaverit (joita tosin on vähän). Mutta silti.
    Juuh. Sarja on loistava, aina yllättyy siitä, kuinka henkilöt on niin samanlaisia kuin itse maat (tosin en tienny että Italia on niin useless :’D). Piirrosjälkikin on kaunista, mutta tosi omaperäistä. Ja hauskoja juttuja löytyy tuhottomasti.
    Animesta oon ihan innoissani, varsinkin nyt sen trailerin näin (ja katsoin 5 kertaa (tähän mennessä)) ja kun siellä Suomi vilahti.
    Marraskuun 24. päivä sanoin vaan ittekseni että "Enää kaks kuukautta!" ja äiti sano siihen että: "Nii-i… Ei ku hetkonen. Siis enää yks kuukaus". Vastasin että: "Ai nii, jouluki on 24. päivä". Ootan siis sitä enemmän ku ootin joulua 8DD

    #43542
    Inu-Mimi
    Member

    Shieva wrote:

    Oon ihan toivoton Hetalia-fani (vaikken vielä oo ees lukenu kaikkia mitä siitä löytyy)

    Tuttu tunne. Siis sitä käännetään koko ajan lisää kun fanikanta kasvaa ja sitten kun hetkeksi unohtaa tsekata yhteisön käännäksien varalta niin sitten joutuu vetämään all-nighterin että saa luettua kaikki stripit piirtäjän ja kääntäjien sivuhuomautuksia myöten. toissapäivänä kävi niin .____. ja kun on pakkomielle tallentaa kaikki niin vierähti sellaiset kaksi ja puoli tuntia pelkkää hetaliaa lukiessa ja olin ihan hapoissa kun kolmelta yöllä lopetin.
    Rakastan Puolan otsaa. Otsa-tan.

    #43968
    Blackbeard
    Participant

    Kiinnostuin ideasta ja aloin lukemaan 😀 Ei oikein kolahda.

    #44440
    Unita
    Member

    Olen jotain siihen suuntaan kuullut että animen jokainen jakso tulisi olemaan vain viisi minuuttia pitkä ja jaksoja olisi 26 kappaletta. Pitääkö paikkansa? Jos näin on niin onpa sääli. Kai sitä materiaalia nyt sen verran on että siitä saisi ihan kunnon jaksoja aikaiseksi. Ja toivottavasti Suomea ja Ruotsia tosiaan näytetään enemmän. Kyyllä varmasti. Uskon että ainakin yrittävät kokeilla kuinka paljon faneja pohjoismaiden sulhanen ja morsian saavat.

    #44454
    Inu-Mimi
    Member

    Juu, 26 jaksoa, vajaa kymmenen minuuttia jokainen. Monet gag-mangat tekevät tätäeli kaipa se sopii siihen genreen. Eihän mangaakaan ole kuin kaksi volumea julkaistu (WANT) ja jos lisästrippejä ei aioita animoida niin materiaalia ei ole kovin kauheasti. Tahdon joulustripit mukaan. D’ohoho Ranska/Venäjä.
    Suomella ja Ruotsilla on ilmeisesti aika paljon faneja, tai ainakin niin paljon kuin voi niinkin suht. pienellä fandomilla kuin nettisarjis olla. Niconicossa oli kerran video kun joku muokkasi Lucky Star -figuja Suomeksi ja Ruotsiksi (kun virallisia ei ollut vielä julkaistu), Tsukasasta Suomi ja Minamista Sverige.
    Korealaiset muuten hoksasivat epäkunnoitusta isänmaataan kohtaan ko. mangossa. Boikotti lähellä, nimiä kerätty, täytyypä katsoa milloin lähtevät laumoittain kadulle kylttien kanssa. Siis lol, ei voi muuta sanoa.

    #44470
    Satou
    Member

    Blackbeard wrote:

    Suomi näyttäisi olevan oikealta nimeltään Tino Väinämöinen.

    Kuulin kaveriltani tänään että kääntämis vaiheessa oli tapahtunut virhe ja tuo suomen nimi olisiki Timo eikä Tino. 😮

    #44690
    Inu-Mimi
    Member

    [url=http://www.youtube.com/watch?v=yo_btds9-kM][/url] ಠ_ಠ

    #44707
    Satou
    Member

    Eeh?! D:

    Noh hauskaa… Sitäkö ei sitten japanin teeveessä näytetä? vaikeuttaako tämä jotenkin animen leviämistä muualle maailmaan?

    #44717
    Inu-Mimi
    Member

    lol korea. Kids Station sanoi tiedotteessaan että päätökseen olla näyttämättä homovaltioitaan vaikuttivat "useat seikat ja asianhaarat" mutta kaikki nyt tajuavat mikä on syynä. Sen jälkeen päätettiin että sarjaa näytetään Animaten sivuilla laajakaistakäyttäjille, puhelimellakin katsottavissa. Toivotaan vain että kaistani on tarpeeksi laaja, mutta netissä näyttö tarkoittaa yleensä jaksojen nopeampaa toimitusta ladattavaksi…. kuvanlaatu vain kärsii hiukan. Noh. Haluavat pehmitellä faneja ja julkaisivat opening-biisin etukäteen (tai ehkä vain näytteen siitä) Animatella.

    #45452
    Inu-Mimi
    Member

    Aina minä olen täällä jahmaamassa. キタ━━━━(゚∀゚)━━━━!!
    Täytyy kyllä sanoa etten ole koskaan inhonnut yksittäistä valtiota niin paljon kuin Koreaa juuri tällä hetkellä. Ensimmäinen jakso ulkona MUTTA PIKSELEITÄ KAIKKIALLA FFFFF. grab it while it’s hot. Mutta muuten varsin täydellinen varsinkin kun gg on kääntäjänä. Venäjän seiyuu on niin napakymppi ja lopputeeman neonvärit olivat hyvin Himeruyamaiset. haluan sellaiset tapetit hnnnngh.

    #47737
    Hamajo
    Member

    Onneksi Livejournalissa Hetalia yhteisö turvaa jokaisen fanin nälän. Joka viikko jaksot ilmestyvät sinne käännettyinä ja manga myös.
    Hetalia on mielenkiintoinen fandom. Se saa ihmiset kiinnostumaan historiasta ja nykypoliitiikasta ja hahmot ovat ihanan fanitettavia. Suosittelen kaikille

    By the way. Onko kukaan cossaamassa Hetaliaa Kitaconissa tai Animeconissa? Animeconissa on ryhmä johon saa liittyä. Katsokaa mitkä hahmot ovat jo varattu Irc-Gallerian yhteisöstä Hetalia-ryhmä @ Acon ’09 ja Hetalia -ryhmäcosplaykisa Animecon VII. Jälkimmäinen on kisaryhmä joten siihen mielellään yks cossaaja per hahmo, hengausryhmään saa osallistua kaikki Hetaliacossaajat.

    *hävytöntä mainostusta*

    #52040
    Inu-Mimi
    Member

    Tulen tänne mainostamaan aivan upeaa täydellistä sopivaa suomi-fansubbia Marukaite Chikyuusta.
    Tästä on tehty kyllä varmaan parikymmentä eri versiota eri kielillä… venäjä kulostaa myös kivalta, luultavasti koska pidän siitä kielestä yleensäkin (ja ääni oli kirkkaampi kuin muissa versioissa, katsokaa ihmeessä). mutta suomiversio näyttää olevan jopa katsotuin kaikista jos ei alkuperäisiä lasketa.
    Ja laulava Tino antaa kyllä kivan säväyksen. Ammattimaisesti tehty video.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 139 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.