Äänestys on päättynyt & Helsingin kirjamessut

Suosikkisarjaäänestys on nyt päättynyt. Kiitoksia kaikille osallistuneille! Äänestäjiä oli yli tuhat. Eniten ääniä sai Shingeki no kyojin. Seuraavaksi tuli Fairy Tail, sitten Magi, D.Gray-man ja Bloody Monday. Keskustelemme aiheesta täällä Sangatsu Mangan toimituksessa ja tiedotamme mahdollisista julkaisuista kun on sen aika. Toimituksen blogin seuraavasta tekstistä löytyy lähitulevaisuudessa hiukan lisää pohdintaa aiheesta. Arvonta kaikkien osallistuneiden kesken suoritetaan muutaman päivän sisällä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

—————————————

Maksuttomat kirjamessuliput on nyt jaettu loppuun! Tänään eli tiistaina 14.10. lähtivät viimeiset postiin. Jos olet lähettänyt pyynnön tätä ennen, liput ovat tulossa. Ainakin mangaostoksille kannattaa kyllä tulla ihan ostolipullakin, sillä hintamme ovat tavalliseen tapaan niin naurettavan alhaiset että lipun hinnan verran säästää helposti. (Tavalliset pokkarit kympillä kolme, tuoreimmat uutuudet vitosella. Eikö nauratakin?) Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen osasto on sama kuin Anime-lehden & H-townin osasto eli 6c139. Messutiedotteista se löytyy noilla nimillä! Osasto sijaitsee pääsisäänkäynnin lähellä, Eino Leino -lavan vieressä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

  1. Andzerx

    Itse äänestin Shingeki no kyojinia ja Magia, molemmat saivatkin hyvän sijoituksen. Toivottavasti Top 3:sta ruvetaan julkaisemaan, sillä kysyntää näyttää riittävän 🙂

    Vastaa