2×2 Shinobuden – Ninja Nonsense

Home Forums Anime Animesarjat 2×2 Shinobuden – Ninja Nonsense

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #82196
  Kawamaru
  Participant

  Eli kyseessä on tällainen jopa hieman kummallinen sarja ninjoista. Ninjoista, joiden maine uhataan pilata, joten tämä ei ole ninjoja kunnioittavalle katsojalle tarkoitettu.

  Sarjan ninja-akatemiassa opetetaan ninjoja, joihin kuuluvat myös Shinobu ja Kaede. Sarjasta löytyy perverssejä ninjoja, usein pallon muotoinen vielä perverssimpi ninjapäällikkö Onsokumaru, agressiivinen tyttönen Miyabi, ninjojen naismestari Izumi sekä krokotiili Devil. Tästä syntyy melkoinen sekasoppa.

  Mikäli ei ole sarjaa seurannut, kannattaa vilkaista sarjan OP, jonkin sortin musiikkivideo tai vastaavaa. Useimmiten tällaisesta paljastuu koko sarjan luonne. Itse en ole ensimmäisen episodin alkuhetkiä pidemmälle uskaltautunut.

  #93767
  Miru-Chan
  Member

  Itse asiassa olen katsonut tämän sarjan melkein jokaisen jakson, kerta se valittiin viime vuonna yhdeksi niistä sarjoista joita eräässä otaku yhdistyksessä mihin kuulun katsottaisiin anime-illoissa.
  Porukalla tuo oli kiva katsoa, hullua(+ pervoa, joka jaksossa) meininkiä. Enpä faniksi ole ryhtynyt, mutta vähän vanhemmille katsojille tuo voisi olla hyvä, jos söpöjen pikkuneitien/chibimäisten tyttöjen seikkailuja vaarallisen(irstaassa) ninja maailmassa haluavat katsella. Ei siinä mitään liian hätkähdyttävää ollut, silti en suosittele kovin nuorille. xD

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.