666 satan/O-parts hunter

Home Forums Manga Mangasarjat 666 satan/O-parts hunter

 • This topic has 9 voices and 15 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
 • Author
  Posts
 • #43865
  natsu
  Member

  Elikkäs Seishi Kishimoton luom manga sarja joka kertoo Jio nimisestä pojasta jolla on synkkä menneisyys.
  Enemmän tietoja: http://en.wikipedia.org/wiki/O-Parts_Hunter

  Ja turha valittaa että on matkittu Narutosta(paitsi kunnon perusteluilla)tiedän kyllä että muistuttaa sitä todella paljon.
  omasta mielestäni se vain on paljon parempi kuin naruto 😆 .

  #43905
  Allen
  Member

  :’D Ei ihme että on samantyylinen kuin naruto, piirtäjähän sattuu olemaan Masashi Kishimoton pikkuveli.
  Aloin vasta lukemaan, kerron paremman katsuaksen jonkun kahenkymmenen chapun jälkeen. Vaikuttaa ihan hyvältä.

  EDIT: Alright, n. 10 chapua luettu. Peruskatsuaksen aika.
  Okei, alku oli jo melkein liian kliseinen shounen-aloitus, ensin heikkomielinen hahmo tavallisesti paljastavasti pukeutuva tyttö (tähänkin on poikkeuksia mm. shaman king) jolla on joku random unelma (esim. Fairy tailin lucy halusi fairy tailiin) ja jossain vaiheessa hän löytää jonkun ubervahvan kaverin (eli OIKEAN päähenkilön) joka sitten liitty jollain tavalla hänen unelmaansa (mm. Fairy tailin Natsu) ja sitten ne lähtee seikkailemaan. Aika kulutettu alku mutta toimii. O-part keksintö tosin ei ole tippaakaan omaperäinen, samantyyppisiä löytyy vaikka kuinka (mm. Pirunmarjat ja Dark bringit) mutta idea saatanasta on mielestäni varsin uskalias ja jopa omaperäinen. Piirtäjä tarvitsee selkeästi harjoitusta anatomiassa, mm. päähahmon anatomia heittelee tahattomasti chibiyden puolelle. Ideana ei kovin omaperäinen mutta ihan viihdyttävä, vaikka jokseenkin ennalta-arvattava. Jatkan kyllä lukemista. Ja hakka jotkut Narutot 500-0.

  #43951
  Blackbeard
  Participant

  Lukemisen arvoinen teos. Kompastus kiviä on, mutta niin myös hyviö juttuja. Juutalaisten Kabbala-juttujen mukaan vetäminen on vähän "kaksiteräinen miekka". Mielenkiintoista sinänsä, mutta jää jotenkin löyhäksi. Scifi ja uskonto mytologioiden sekoittaminen ei oikein toimi.

  Seuraava teksti sisältää ihan pikkuisen spoilerin.

  Tässä on kuitenkin siistejä tyylikkäistä hahmoja, ja muutama aivan nerokas O-part-ase. Myös shonenille "pakollisen" taisteluturnauksen yhteydessä olleet taistelut olivat upeita. Hahmoista ja muutenkin juonesta löytyy aikalailla Narutoa. Esimerkiksi poikien "Sensei" on ilmiselvä Kakashi risteytettynä ripausta Jirayalla. Hyviä hahmoja ovat Jio (jotenkin lutusta kun pikkupojan haave on "total world domination", Naruton vastakohta, mutta kuitenkin niin lähellä 😉 Lisäksi hemmo on varustettu sarjan mielenkiintoisimmalla aseella, Cool Ball. Pallo, joka luo magneettisia varauksia. Pidin myös Kaitosta hyvin paljon, harmi että hemmoa ei syvennety hirveästi.

  #45749
  Hant
  Participant

  666 Satan on yksi suosikki sarjoistani, olen lukenut kokonaan läpi kerran, pitäisi taas aloittaa….
  Joo, siis Masashi Kishimoton kaksoisveljen piirtämä…
  Oma mielipiteeni on että sarja on paljon parempi kuin Naruto. 😉

  seuraava sisältää jonkinsortin spoilausta:

  Ball on kyllä huippu tyyppi, lempihahmojani kuitenkin ovat Lucifer ja Jio, ja Beelzebub/Icaros…
  Harmittaa kun 666 Satanista kaavailtiin ilmeisesti animea, mutta vielä ei ole kuulunut mitään.

  #47523
  Afro-ninja
  Member

  Oon katellu siitä jotai kuvia ja kivalta vaikutti. Käyn ostamass 1 ja 2 osan huomenne Fantasia peleistä (jos vaan löytyy…). Harmi muuten ettei sitä oo suomen kielellä, koska omall äidinkielellä on aina parempi lukea.

  #47569
  The Vegito
  Member

  50 chapua luettuna ja loppu häämöttää. Alku todellakin oli mitä nyt oli, mutta sarja paranee koko ajan. Tarina jaksaa pitää otteessaan, juoni tuntuu menevän mukavan nopeaa tahtia eteenpäin ja päähahmo on mielestäni onnistuttu tekemään tyylikkäästi. Itse sanoisin kuitenkin pitävän enemmän isoveikan Narutosta vaikka sarja onkin yli puolet pitempi verrattuna 666 Sataniin. Mutta pitääpäs tässä hiihtolomalla lukea sarja loppuun 😉

  #49017
  Afro-ninja
  Member

  Nyt on luettu 1 ja 2 osat, hyvä oli muttei tosin vedä vertoja mm. Narutolle ja one piecellä. Aion tosin ostaa 3 ja 4 osat ja katon sitte jos ostan lisää.

  #49027
  Isoveli-sama
  Member

  Omaperäinen idea mielestäni, tosin klisejä ei ole käyttämättä jätetty. Tyhjäpäinen poika, paljastavaasuinen tyttö ja hyypiö josta tuskin tajuaa mitään. Sekä Hentai ope. Tosin homma toimii osittain, terävästi eikä pehmeästi. Tuota kun lukee ei tule NAruto mieleen kuten muut sanoo vaan Dragon Ball ennen Z:eetä. Huumori, tyyli ovat kuin repäistyjä kyseisestä sarjasta. Tosin ei mikään ihme, kun Masashi Kishamoton (sarjan tekijän isoveli) omin sanoin ”Pitivät Akira Toriyamaa lähes jumalana”, joten tämä voi aiheutaa yhtäläisyydet Dragon Balliin.
  Oma arvostelu:* * *
  +Tyyli
  – kompastuu kliseisiin
  – juoni tuntuu väkisin revittyltä

  #49064
  Allen
  Member

  Afro-ninja wrote:

  Nyt on luettu 1 ja 2 osat, hyvä oli muttei tosin vedä vertoja mm. Narutolle ja one piecellä. Aion tosin ostaa 3 ja 4 osat ja katon sitte jos ostan lisää.

  Randomina välikommenttina: kaikille kiinnostuneille varoituksena että virallinen enkkukäännös on ihan hirveä.
  Nimikin on jo yritetty kaunistella ettei jenkkimussukat sais painajaisia, sen lisäksi hahmojen "puhekieli" on ehkä kauheinta tavaraa ikinä, joten suosittelen *köh* "vähemmän laillisesti" lukemista.

  #49216
  Hant
  Participant

  Allen wrote:

  Randomina välikommenttina: kaikille kiinnostuneille varoituksena että virallinen enkkukäännös on ihan hirveä.
  Nimikin on jo yritetty kaunistella ettei jenkkimussukat sais painajaisia, sen lisäksi hahmojen "puhekieli" on ehkä kauheinta tavaraa ikinä, joten suosittelen *köh* "vähemmän laillisesti" lukemista.

  Samaa mieltä olen, monesti vuorosanoja (Ainakin niissä komessa kirjassa, 1, 5 & 13, mitä meikäläinen omistaa)
  on pelkistetty ja "lievennetty", esimerkiksi kiroilua on suurissa määrin pyyhitty pois, yms. :’-D
  Ajattelin kuitenkin kerätä sarjan tällä kertaa hyllyyn asti, kun aikaisemmin olen tietokoneelta lueskellut, sen takia nuo kirjatkin ovat napsittu sieltä sun täältä, koska muistan tarinan jotenkuten hyvin.

  #49293
  Devilman
  Member

  Hant wrote:

  Samaa mieltä olen, monesti vuorosanoja (Ainakin niissä komessa kirjassa, 1, 5 & 13, mitä meikäläinen omistaa) on pelkistetty ja "lievennetty", esimerkiksi kiroilua on suurissa määrin pyyhitty pois, yms. :’-D

  Mahtaako tuota kiroilua silti niin paljon olla lievennetty jne., sillä joskus fanikäännöksissä näkee nimenomaan voimasanojen "vahvistamista" ja lisäämistä, esim. kun aikanaan luin Flame of Reccaa, jossain vaiheessa hahmot käyttivät joka välissä f-sanaa, eikä muista manauksista ollut tietoakaan. Se oli yhtä Scarfacen lyhytversiota se.

  Ja ettei taas lipsahtaisi offiksi, niin sanottakoon, että ekan luvun olen 666 Satanista joskus muistaakseni lukenut ja vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Pitäisi tässä joskus lukea enemmänkin.

  #49324
  Hant
  Participant

  Devilman wrote:

  Mahtaako tuota kiroilua silti niin paljon olla lievennetty jne., sillä joskus fanikäännöksissä näkee nimenomaan voimasanojen "vahvistamista" ja lisäämistä

  Niin, tietysti voihan se olla noinkin, en edes tullut tuota ajatelleeksi, koska luin aluksi vain fanikäännöstä, joka toimi jotenkin paremmin kuin VIZ Median käännökset.

  #89954
  Hant
  Participant

  VIZ mediahan sai muuten nyt loppuun tuon sarjan, viimeinen numero, 19, ilmestyi ensimmäinen joulukuuta. 😀
  Pitää kyllä alkaa varmaan kerätä hyllyyn kun mitä joskus aiemmin Sangatsulta kyselin niin eivät ole aikeissa suomentaa. Mutta, animesarjasta ei mitään uutta, mangasarjaa saa ihan vaikka fantasiapeleistä (nimellä O-Parts Hunter) jos joku ei vielä ollut tietoinen. 🙂

  #90259
  Padonis
  Participant

  Mä ostin tuolt Mangapäivilt ekan osan ja tykkäsin todella. Alotus on paljon vaihdikkaampi nopeatempoisempi ja kiinnostavampi yleensä. Mun täytyy ehdottomasti kyllä kerätä tää sarja loppuu mut siihen kyl menee tovi, ku dr. slumpitki pitää viel kerätä(5 osaa). Ekan osan perusteella en voi nii paljoa kertoa tai sanoa tarinasta ja pla pla mut hyvä oli ja saa seuraavat 3-5 osaa kertoo mihin täst sarjast on.

  #90409
  Hant
  Participant

  Hei kiva että tykkäsit! Kun täällä ei kovin montaa 666 Satanin fania sinänsä tunnu olevan, jos joihinkin muihin sarjoihin vertaa. 😀
  Itse bongailen sarjaa coneista ja jos kyllästyn odottamaan coneja niin tilaan.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.