AAA – Attack All Around

Home Forums Sekalaista Musiikki AAA – Attack All Around

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #48125
  Sonoe
  Member

  Se on hyvä tanssiryhmä ja tekee hauskaa musiikkia. Siinä on aika monta jäsentä. Mitä mieltä ootte haluaisin tietää. Musta sen kappaleet on rytmikkäitä. No sillä ei ole määrättyä musiikki aluetta se soittaa melkein kaikkea mitä läytyy. Paras niistä laulajista on Uraura eli Naoya Urata se hattupäinen yleensä.

  Tässä on pari kappaletta:
  Mirage
  Get chu
  Sunshine (tän musiikkivideo on sit outo)
  MUSIC!!!
  Let it beat

  menkää youtubeen ja kuunnellkaa nää jos jaksatte 😀

  #48143
  Tooku2
  Member

  Ooooo! En menny kuuntelee ku oon kuunnellu jo jonku aikaa. :—( Jäsenist en oo pätkääkään tietoo keränny (=en muista nimiä saatikka osaa yhdistää niitä kuviin. <1), mut musiikkia oon ihan kivasti kuunnellu. Ekan kerran joskus kesäkuussa viime vuonna kun Hallelujah oli erään stalkkaamani J-doraman aka Gachibakan alku— eiku oliks se alku- vai lopputunnarina. DD: Kuitenki, tykkäsin siitä.

  Sain kyl huomata sen olleen AAA:n, vasta loppuvuodesta, kun latasin yhden albumin. (no anteeks. .__.) En oo kamalasti kuunnellut, mutta… Ah. Etenkin Soul edge boy on aivan ihana~ Tykkään näiden musiikista, se on monipuolista, johtuen ehkä osittain siitäkin, että jäseniä on niin naisia kuin miehiäkin. :–)

  Eli… bye. : )))

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.