Alice 19th

Home Forums Manga Mangasarjat Alice 19th

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
 • Author
  Posts
 • #60800
  Sun Summer
  Member

  Alice 19th on Yuu Watasen (aiempia teoksia mm. Fushigi Yuugi) luoma seitmän osainen shojo manga sarja. Sarja tulee myös syksyllä Egmontilta suomeksi.

  Juoni:

  "Alice Seno vaikuttaa tavalliselle ylä-asteen tytölle. Hän on ihastunut poikaan nimeltä Kyô Wakamiya ja hänellä on vanhempi ja suositumpi sisko. Kaikki vaikuttaa tavalliselta koulutytön elämältä, kunnes Alice kohtaa mysteerisen ja maagisen jänistytön, joka tietenkin muuttaa hänen elämänsä."

  Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Alice_19th

  Tässä topicissa voi kertoa omaa mielipiteensä sarjasta, että onko kiinostunut tulevasta suomi julkaisusta.

  #60821
  Kuroii
  Member

  ooo, ihana sarja (: suomijulkaisuna aijon sitten ostaa. Pidän piirtotyylistä =)

  Mitenkähän ilmestyy? Joka toinen kuukausi? :0

  #60857
  räsynukke
  Member

  Pdän paljon Watasen sarjoista, aiemmin on tullut luettua Fshigi Yuugia, FY Genbu Gaidenia ja Absolute Boyfriendia. Kaikista olen pitänyt, joten toki aion ostaa myös Alice 19th:n. Olikin todella mukava uutinen, että sarja julkaistaan suomeksi. Tulee halvemmaksi ja ymmärrän asiat paremmin (vaikka pidänkin englannin kielestä enemmän…)

  Toissa päivänä Manga cafessa käydessäni lukaisin pari ensimmäistä lukua englantijulkaisusta. Ihan hyvältä vaikutti, tykästyin heti päähenkilöön. Joitain kliseitä mukaan mahtui, mutta nautin siitä silti. Ja tykkään Watasen tyylistä hurjasti.: ) Eli ostopäätös vain vahvistui, nyt ei jaksaisi millään odottaa suomijulkaisua. Ja toivotaan vaan, että se on hyvä.

  Joo, ehkä tulen sitten enemmn höpäjämään kun saan sarjaa enemmän luettua.

  #73554
  Deserax
  Member

  Vaikuttaa hyvältä ja lukemisen arvoiselta sarjalta, kun on Yuu Watasen käsialaa.

  #74461
  Bambi-fani
  Member

  Tsipadipadii, ostin! Jos et ole vielä ostanut/lukenut, spoiler ekasta osasta:

  Kaniini (nimihukassakumminkin) oli tosi söde, mutta jotenkin vähän erikoinen (juu, kukaan ei saa kysyä miksi).Suomennos ei mielestäni paljoa tökkinyt (jos yhtään), eli ihan kiva.

  Tulipa lyhyt viesti. ^o^

  #75182
  ^Jonsku
  Member

  Sarja kuulostaa Kivalta. Voisin ostaa sen. 🙂 Juoni kuulostaa hyvältä. Lempi hahmoni on Alice. Ostin maanantaina 6-osan.

  #75616
  Ryuzakichan
  Member

  Ostin ja luin ekan osan. Juoni vaikutti hyvältä ja piirtojälki on nättiä, mutta jotenkin vaan pisti jatkuvasti silmään se, että japanilaiset ääniefektit oli menty suomentamaan. 👿 Samoin oli tehty myös Fushigi Yuugin kanssa joten ehkä kyseessä on joku mystinen Watase syndrooma…

  #75618
  Kuroii
  Member

  Niin ja se fontti oli ärrrsyttävä 👿

  #76124
  räsynukke
  Member

  Nyt on sitten ensimmäinen osa Alicea luettu suomeksi.o/

  Tosiaan, aika perusshoujoa tämä on ainakin eka osan perusteella. Löytyy rakkaussuhteita, salainen ihastus, taikavoimia ja söpö pupunen.
  Sanotaan vaikka, että Watasen tyyli pelastaa. Tykkään vaan siitä niin hirveästi, Watasen mangaa on niin kiva lukea. Joten katsotaan nyt, mihin tämä kehittyy.: )

  Suomijulkaisun fontti on FAIL. Sen voisi luulla sopivan, kun tarinassa kuitenkin on sanat ja puhe sun muu tärkeässä osassa, mutta jotenkin se vain hyppää ilkeästi silmille. Sama juttu ääniefekteissä, ei toimi ollenkaan.
  Mitä ääniefektien kääntämiseen tulee, niin periaatteessa se on mielestäni hyvä juttu. En minä ainakaan saa mitään irti japanilaisista ääniefekteistä kun en kieltä ymmärrä. Joissain kohtiin kuitenkin jokin ääniefekteissä häiritsi, en vaan saa nyt päähäni, että mikä.
  Mistä päästäänkin siihen, että jotkin puheenvuorot tuntuvat yksinkertaisesti tönköiltä. Se osui ikävästi silmään silloin tällöin pokkaria lukiessa, tiedä sitten onko vika alkuteoksessa vai ihan käännöksessä. Tosin jos alkuperäisessä kieli tökki, niin kyllä sitä olisi voinut suomennokseen parantaa.

  Pakko vielä sanoa, että tykkäsin kannesta ihan hirveästi. Seuraavaa osaa odotellessa~

  #87268
  Alice19
  Member

  Tykkään todella siitä mangasta!!
  Aloin lukea sitä oikeastaan sattumalta. Kaverillani on nimittäin tapana lainata minulle aina joitain mangoja kerran muutamassa viikossa. Kerran hän sitten lainasi Alice 19th-mangan. Kun aloin lukea, ajattelin että "Onpas tylsää!", mutta kun luin enemmän aloin todella tykätä siitä! 😉

  #87285
  Shiori-chan
  Member

  Itse ostin ensimmäisen osan, mutta kiinnostus lopahti sen jälkeen, joten sarjaa en osta enää. Kirjastosta olen lainannut ja lukenut kaksi seuraavaa osaa, mutta juoni vain tuntuu tylsältä ja kulutetulta. Vaikka muista watasen sarjoista pidänkin, tämä ei vain iskenyt.

  #88139
  fumiko-97
  Member

  oon lukenu 1 ja 2 suomeks ihan sarja ja must se fontti oli just kiva 😀

  #88162
  Rotsuta
  Member

  Ihan paras manga, kyllä Yuu Watase osaa, pidin Fushigi Yuugistakin mutten voinut lukea sitä kunnolla loppuun, kun osa 13 ei ole tullut vieläkään kauppoihin. Alice 19th on kyllä mun mielest ehkä hiukan parempi, en tiedä miksi, mutta jotenkin vain se mielestäni on.

  #88684
  Ni-chan
  Member

  Ihan hyvä shoujo-sarjaksi näin yhden ja puolen osan perusteella. En viitsi ostaa, liian kallis minun kukkarolleni tuo 6,50 tavallisen kokoisesta mangapokkarista, mutta luen netissä.
  Ehkä vähän kliseinen kyllä, ja tämä Alicen… ihastusrakastusmikälie… oli vähän hataralla pohjalla:
  "Näin tyypin kaks kuukautta sitten ekan kerran, nyt RAKASTAN sitä. En mä ole sen kanssa paljoa kyllä puhunut mutta…"
  No, tätähän se melkein kaikissa shoujo-sarjoissa on, jos ei näin niin sitten on joku lapsuudenystävä tai jotain…
  Mutta taidan tämän sarjan kyllä lukea loppuun, päähenkilökään ei ollut niin ärsyttävä kuin aikaisemmin lukemissani shoujo-sarjoissa.

  #101656
  Mimi 13
  Member

  Mun mielestäni Alice 19th oli hyvä. (Olen lukenut ykkös ja kakkososan)
  Tietäisikö joku päivää, milloin kolmososa on ilmestynyt suomeksi? 😐 Mua
  vaan kiinnostais tietää…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.