Alice madness returns 2011…….

Home Forums Sekalaista Pelit Alice madness returns 2011…….

 • This topic has 3 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #120996
  kaguro
  Participant

  …..Ja American Mcgee’s alice (2000). Kaikki alkoi siitä että olin kavereideni kanssa elokuvissa ja sieltä tuli tämä Alice madness returns peli mainos. Sen katsottuani tokaisin kaverilleni: "tuon mä ostan!" nyt mä ostin sen pelin, ja Xbox on tulossa 😀 Tuota ykköstä en ole koskaan pelannu, mut tarkoitus olis. Elikkäs omistatteko pelin?, Mitä mieltä olitte?, Oliko peli hyvä?

  #121144
  DonTrust
  Participant

  AAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRGGGGHHHHHH!!! Olen kuolannut näiden pelien perään jo pitkään. X_x Ehdottomasti hankittavien listalla, kunhan saisin jostain järkevään hintaan, uutena on about 50e. -.- Jos ostaa Madness Returnsin PS3:lle, mukana tulee koodi, jolla voi ladata ensimmäisen Alicen ilmaiseksi, joten ostaisin kumminkin mieluummin uutena kuin käytettynä. Kyllä minä sen vielä jostain saan.

  #121145
  kaguro
  Participant

  Joo, se oli aika kallis 🙁

  #121925
  Roguer
  Member

  RAKASTAN <3 Hetikkö mie näin sen mainoksen netis päätin, että tuo mun on ihan pakko saada ;D Joten, heti kun se ilmesty, mie menin kauppaan kattoon hinnan ja tekeen suunnitelmaa sen saamiseen XD Ja onnistuin täydellisesti: Iskä lähti seuraavana päivänä kauppaan ja mie menin mukaan. Heti kauppaan astuttua mie totesin iskälle, että haluun yhen pleikka pelin, johon se vaan "Minkä?" ja totesin, että "Alice Madness Returns". Iskä sivuutti asian vähäksi aikaa, mutta kun tultiin peli osastolle mie totesin, että "niin saanko mie sen pelin?" vastaukseksi sain "paljo se maksaa?". Kerroin tietty hinnan (joka oli Prismassa 69,95€) ja lopputulos "hae vaan se". Iskä oli hyvä, kun se kassalla vasta katto sitä peliä paremmin ja totes "Täähän on k18", mutta ei se mitään haitannu :))

  Kieltämättä aika haastava peli (en oo pelannu viel läpi, kun en oo jaksanu [oon luovuttaja…heti kun on joku vaikee kohta, jota en meinaa päästä läpi luovutan ja saatan olla pelaamatta puolki vuotta :/ mulla tosin on pari peliä, joita en oo pelannu vuoteen…]), mutta ei se haittaa ;D
  Niin ja siit ensimmäisestä viel, että sen mie oon jo pelannu melkein läpi 😀

  #122078
  DonTrust
  Participant

  Jepajee, sain lopulta ostettua Alicen. ^_^ Tai ostin kyllä jo monta kuukautta sitten, mutta pääsin aloittelemaan vasta viime kuussa. Ostin Huudosta hintaan 25e. Uutena. Yay. ^_^ Pelasin ensimmäisen Alicen läpi (JABBERWOCK AAAAA I HATE YOUSOMUCH!!!! DDDDDX) ja tykkäsin, se oli tosin paikoittain yllättävän vaikea. Kuolin ehkä enemmän kuin missään muussa pelissä ikinä. Koskaan. Milloinkaan. Mutta pääsin sen silti läpi. *tuuletus*

  Aloitin Alice Madness Returnsin viime viikolla ja aikalailla ovat maisemat sun muut parantuneet. Näen myös HYVIN paljon outoja näkymättömiä seiniä (yes, you heard me), Alice ei pysty koskettamaan esim. rakennuksen seinää, vaan jökittää n. puoli pelimaailman metriä seinästä aivan kuin siinä välissä olisi jokin näkymätön esine. Mutta mutta, pikkujuttuja. Ensimmäisen Alicen tavoin peli on ainakin tähän mennessä ollut mukavan sairas ja taistelusysteemi on parantunut huomattavasti.
  Ja on muuten RUMIA ihmisiä Lontoossa. 8”””””””””D Ei voi syyttää tyttöä siitä, että on mieluummin henkisessä, värikkäässä ihmemaailmassa, kuin harmaassa juoppojen ja porttojen valtaamassa sylkikupissa.

  #122339
  kaguro
  Participant

  Minusta ihan tuntuu että Alice on pelin ainoa tavallisen näköinen hahmo 😀

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.